Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott le a jojó-diétáiról ismert énekesnő!

Így fogyott le a jojó-diétáiról ismert énekesnő!

diétaedzésfutópadjojópluszkilósúlysztár
0

Írta: and

Kelly Clarkson az American Idol tehetségkutató 2002-es, első évadának megnyerése mellé gyorsan bezsebelt egy másik címet is: a rossz nyelvek a jojó diéták királynőjének nevezték el, folyamatosan ingadozó testsúlya miatt, amiről legalább annyit cikkeznek a lapok, mint teltházas koncertjeiről. 2009 márciusában például úgy kikerekedett az egyébként elképesztően sikeres énekesnő, hogy a külföldi lapok azt találgatták, […]

Kelly Clarkson az American Idol tehetségkutató 2002-es, első évadának megnyerése mellé gyorsan bezsebelt egy másik címet is: a rossz nyelvek a jojó diéták királynőjének nevezték el, folyamatosan ingadozó testsúlya miatt, amiről legalább annyit cikkeznek a lapok, mint teltházas koncertjeiről.

2009 márciusában például úgy kikerekedett az egyébként elképesztően sikeres énekesnő, hogy a külföldi lapok azt találgatták, vajon babát vár-e. Ám később kiderült, hogy csak felszedett néhány kilót – ismét.

Most viszont – valószínűleg ötödik lemeze, a Stronger, illetve a Mr. Know It All című kislemez megjelenésének köszönhetően – Kelly ismét csúcsformába lendült: egy szeptemberi fellépése után az egyik külföldi weboldal munkatársai azt írták, hogy az énekesnő legalább 7 kilótól szabadult meg az utóbbi hetek, hónapok során.

Kelly-nek ez állítólag nem a 2002-es nagy fogyását elősegítő fagyasztott szőlővel sikerült – akkoriban a hírek szerint egész nap jeges szőlőszemeket szopogatva adott le 10 kilót –, hanem most Mandy Moore-hoz, Kim Kardashianhez és Jennifer Hudsonhoz hasonlóan az úgynevezett Cookie diétával fogy, melynek értelmében speciális csokis kekszekkel és turmixokkal tartja szinten vércukorszintjét, így kontrollálhatja éhségérzetét.

Egy amerikai weboldal szerint a 18 millió eladott lemezzel büszkélkedő énekesnő reggelire és ebédre is ezeket a különleges édességeket majszolja, vacsorára viszont rendesen eszik. Ilyenkor például tonhal és héjában főtt krumpli kerül a tányérjára, alkohol helyett pedig ízesített, valamint vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított ásványvizet fogyaszt.

Emellett a mozgást sem hanyagolja el: Kelly több időt tölt az edzőteremben, és nem csak ábrándozik a tökéletes alakról, hanem az ellipszistréneren vagy a futópadon töltött percek után nem sajnálja az időt és az energiát súlyzós gyakorlatokra sem.

Ezen kívül még egy dologra ügyelnie kell: olykor elég előnytelenül öltözik fel, emiatt pedig nemcsak stílusát, hanem testét is a legrosszabb színben tünteti fel. A bő ruhák és kinyúlt pólók helyett a világsztár jobban tenné, ha egy-egy csinos övet hordana a derekán, ami számára is előnyös homokóra-formát varázsol, illetve a lapos talpú cipőket is végleg elfelejthetné, hiszen 161 centis magassága miatt neki sem árt egy kis optikai csalás. 

Az énekesnő egyébként mindig is büszke volt a testére, és boldog a pluszkilóival vagy épp azok hiányában is. „A súlyom váltakozása boldoggá tesz. Néha többet eszem, néha többet koncertezem. A testem állandóan változik” – mondta az alacsony híresség.

„Nincs problémám azzal, ha az emberek a súlyomról beszélnek. Emiatt sosem éreztem magam kényelmetlenül a vörös szőnyegen, vagy ilyesmi” – árulta el a fantasztikus hangú Kelly Clarkson, ám azt nem nehéz kitalálni, hogy valószínűleg ő is jobban érzi magát egy fittebb testben.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A Novorin orrcsepp használata a mindennapokban

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X