Főoldal > AKTUÁLIS > Így lendült formába Mila Kunis a Barátság extrákkal című mozira!

Így lendült formába Mila Kunis a Barátság extrákkal című mozira!

álomalakdiétaedzéssztár
0

Írta: and

Ha láttad a Barátság extrákkal című filmet, akkor a vicces, fehérneműs jelenetek során biztosan a te szemed sem csak Justin Timberlake kockás hasán akadt meg, hanem valószínűleg partnernője, Mila Kunis álomszép alakját is szemrevételezted. A 28 éves, ukrán származású szépség erre a mozira készülve nem követett olyan szigorú diétát, mint anno a 2010-ben bemutatott, Oscar-díjas […]

Ha láttad a Barátság extrákkal című filmet, akkor a vicces, fehérneműs jelenetek során biztosan a te szemed sem csak Justin Timberlake kockás hasán akadt meg, hanem valószínűleg partnernője, Mila Kunis álomszép alakját is szemrevételezted.

A 28 éves, ukrán származású szépség erre a mozira készülve nem követett olyan szigorú diétát, mint anno a 2010-ben bemutatott, Oscar-díjas Fekete hattyú miatt, hiszen itt nem a fogyás volt a célja, hanem a vékony, mégis nőies alak elérése.

Milát személyi edző segítette a forgatás előtti felkészülés során: a gyönyörű színésznő azzal a Brian Abercrombie-val dolgozott együtt, aki anno Gerard Butlert is topformába hozta a 300 című mozira.

A sztáredző a színésznő számára is a P.A.S.E névre keresztelt edzésmódszert tartotta ideálisnak, melynek elnevezése a power (energia), agility (fürgeség), strength (erő) és endurance (állóképesség) szavakból tevődik össze. Brian Abercrombie szerint a P.A.S.E azért különösen hatékony, mert a testet teljes egészében formálja, tehát nem testrészekre vagy izomcsoportokra fókuszálva érnek el eredményeket.

A felkészülés során a tréner kiegyensúlyozott étkezést írt elő a színésznő számára – kevés szénhidráttal és sok proteinnel, illetve a szív- és érrendszerre, valamint az ideg- és immunrendszerre is remek hatással lévő Omega-3 halolajjal.

Emellett heti három alkalomról ötre emelte Mila edzéseinek számát, melynek során hat gyakorlatot ismételtek 40 percen keresztül, pihenés nélkül. A csinos híresség az edzőteremben többek közt medicinlabdás és kézi súlyzós feladatokat kapott. Ezen kívül a saját testsúlyával is végzett gyakorlatokat, például egykezes fekvőtámaszozott, vagy a TRX-et használta.

Ezt a hordozható, funkcionális tréning eszközt az amerikai haditengerészetnél fejlesztették ki, de mára a világon, így hazánkban is egyre népszerűbb. A TRX-et nemcsak erőt, egyensúlyt és hajlékonyságot növelő hatásai miatt ajánlják az edzők, hanem azért is, mert hordozható, tehát bárhol és bármikor végezhetők rajta fittségünknek és erőnlétünknek megfelelő gyakorlatok.

Mila tippje:

„Nem tudsz lefogyni vagy sportolni, ha nem akarod igazán. Ezért először magadban kell elhatároznod, mi a célod, azután tudsz tenni érte. Ha egyedül nem megy, kérd szakember segítségét, aki támogat és hasznos tanácsokkal lát el!”

Forrás: Profimedia – Red Dot

A Novorin orrcsepp használata a mindennapokban

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X