Főoldal > AKTUÁLIS > Így lendült formába új filmjére Scarlett Johansson!

Így lendült formába új filmjére Scarlett Johansson!

edzésfogyássajtszénhidrátsztár
0

Írta: and

Áprilisban még arról cikkeztek a lapok, hogy Scarlett Johansson kisbabát vár akkori párjától, Sean Penntől. A híresztelésekre a színésznő gömbölyödő pocakja adott okot, ám ahogy Seannak, úgy a pluszkilóknak is búcsút mondott a szépséges színésznő. Scarlett új filmjére, A bosszúállókra ismét csúcsformába hozta magát. Sem a kemény edzések, sem pedig új étrendje nem vette el […]

Áprilisban még arról cikkeztek a lapok, hogy Scarlett Johansson kisbabát vár akkori párjától, Sean Penntől. A híresztelésekre a színésznő gömbölyödő pocakja adott okot, ám ahogy Seannak, úgy a pluszkilóknak is búcsút mondott a szépséges színésznő.

Scarlett új filmjére, A bosszúállókra ismét csúcsformába hozta magát. Sem a kemény edzések, sem pedig új étrendje nem vette el a kedvét a felkészüléstől – nagyon eltökélten készült a jövőre bemutatásra kerülő mozi forgatására.

A 26 éves színésznő minden nap 90 percen át izzadt a konditeremben, ahol elsősorban saját testsúlyával végzendő gyakorlatok vártak rá: Scarlett fekvőtámaszokkal, húzódzkodással, guggolások és kitörések sorozatával érte el, hogy ismét legjobb formájában tündökölhessen. És annak ellenére, hogy ezek nem a kedvencei, a film miatt mégis eltökélte magában, hogy egyetlen edzést sem hagy ki, és véghez is vitte tervét.

Scarlett pliometrikus edzésekkel érte el milliók által irigyelt formáját: ennek a gyors, dinamikus mozdulatokkal dolgozó technikának az a lényege, hogy a feszülés-rövidülés váltakozását használja, így éri el az izmok gyorsaságának, illetve az izom-ideg koordinációjának fejlesztését.

Az izzasztó edzések mellett a 163 cm magas színésznő az étrendjét is átformálta: rengeteg sovány húst, zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott. A szénhidrátokat és a kalóriadúsabb ételek fogyasztását minimalizálta, a vitamin- és ásványi anyag-bevitelt viszont növelte.

Reggelire általában tojást evett, ebédre salátát citromos öntettel és magas rosttartalmú quinoával, vacsorára pedig párolt halat fogyasztott szintén salátával. Emellett nem feledkezett meg a bőséges folyadékbevitelről sem, amit főleg természetes ásványvíz formájában biztosított szervezete számára.

A gyönyörű sztár az ésszerűséget tartotta leginkább szem előtt: nem akart túl gyorsan túl sok kilótól megszabadulni, ahogyan azt sem szerette volna, ha olyan szigorú elvárásokat támaszt önmagával szemben, amelyeket végül képtelenség lenne betartani.

Így a színésznő olykor nem állt ellen a csábításnak, és engedélyezett magának néhány falatot legnagyobb gyengéjéből, a sajtból. „A sajtoknak egyszerűen nem tudok ellenállni, ez a szenvedélyem” – árulta el korábban a szépséges Scarlett Johansson.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X