Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját a legjobban kereső sorozatszínésznő!

Így őrzi alakját a legjobban kereső sorozatszínésznő!

diétagyermeksütiszínésznősztár
0

Írta: and

Nem kis meglepetést okozott világszerte a sorozatrajongóknak egy külföldi magazin összeállítása, mely szerint A stúdió (30 Rock) sztárja,Tina Fey lett az egyik legjobban kereső sorozatszínésznő: bankszámlája 2010 májusa és 2011 májusa közt 13 millió dollárral, vagyis mintegy 3 milliárd Ft-tal gyarapodott, így Eva Longoriával holtversenyben a lista élére került. Ennél az eredménynél sokakat talán csak […]

Nem kis meglepetést okozott világszerte a sorozatrajongóknak egy külföldi magazin összeállítása, mely szerint A stúdió (30 Rock) sztárja,Tina Fey lett az egyik legjobban kereső sorozatszínésznő: bankszámlája 2010 májusa és 2011 májusa közt 13 millió dollárral, vagyis mintegy 3 milliárd Ft-tal gyarapodott, így Eva Longoriával holtversenyben a lista élére került.

Ennél az eredménynél sokakat talán csak az lep meg még jobban, hogy Tina 40 évesen, két gyermek után is remek formában van, holott korábban többször is panaszkodott, hogy szinte soha nincs elég ideje a családjára sem, nemhogy önmagára vagy az edzésekre. Elmondása szerint ha férjével egy kicsit kettesben lehetnek a mindennapok állandó rohanása után, alvásra fordítják az időt.

A színésznő életéből tehát kimarad az edzőterem mindennapos látogatása, de arra elfoglaltságai ellenére is igyekszik odafigyelni, mikor és mi kerül a tányérjára. Tina több mint tíz éve, az élelmiszerek pontozásával dolgozó Weight Watchers diétával tanulta meg a helyes étkezés alapjait, azóta a kiegyensúlyozottság, a mértékletesség és a vitamindús táplálkozás híve.

A stúdió sztárja rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, ezek mellett levesek, teljes kiőrlésű lisztből készült tészták, barna rizs, burgonya, gabonafélék, sovány húsok, szárnyasok, hal, tojás, alacsony zsírtartalmú tejtermékek, jó zsírok és hozzáadott cukor nélkül készült, valamint magas vastartalmú ételek szerepelnek az étrendjében.

Az 1963-ban alapított, és egy ideje már hazánkban is elérhető Weight Wathers diéta még egy fontos dologra megtanította Tinát, mégpedig a rendszeres étkezésre. „Korábban én is azok közé tartoztam, akik egész nap szinte semmit sem ettek, majd délután 4-kor jött egy szelet süti, este 10-kor pedig gyorskaja, aztán lefekvés” – árulta el egy interjúban a színésznő, aki összesen 16 kilót fogyott étrendje segítségével.

Ami pedig a mozgást illeti, Tina a gyermekei után való szaladgálás mellett beiktat egy kis kardiót: futást, kocogást, sétát, úszást, esetleg félórányi biciklizést, illetve ha teheti, szívesen jógázik is.

„Csupán egy baj van a jógaórákkal: ezek is 80-90 percesek, amire nincs időm” – mondta a színésznő. Majd elárulta: szívesen magára szánna akár napi egy-két órát is, de egyrészt elfoglaltságai nem engedik, másrészt önző dolognak érezné.

Tina szépségtrükkje:

Az Emmy-díjas színésznő jól szabott ruhákban jár, szettjeit pedig gyakran dobja fel egy-egy mutatós szemüveggel. A sok smink helyett pedig inkább a tiszta, ragyogó arcbőrt választja, amitől egész lénye egészségesebbnek és fittebbnek tűnik. 

Fotó: Profimedia – Red Dot

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X