Főoldal > AKTUÁLIS > Fürdők Éjszakája negyedszer – november 19-én!

Fürdők Éjszakája negyedszer – november 19-én!

bulifürdőprogramúszás
0

Írta:

A Fürdők Éjszakája rendezvénysorozat legújabb állomása november 19-én (szombaton) kerül megrendezésre. A Budapest egyik legkedveltebb buli szervező csapataként ismert 4 BRO a novemberi és a jövő februári Fürdők Éjszakája során is egyedülálló programot ígér az éjszakai fürdőzést kedvelőknek.  A Fürdők Éjszakája kuriózumnak számít az éjszakai rendezvények terén, hiszen a helyszínéül több száz éves hagyományokkal bíró […]

A Fürdők Éjszakája rendezvénysorozat legújabb állomása november 19-én (szombaton) kerül megrendezésre. A Budapest egyik legkedveltebb buli szervező csapataként ismert 4 BRO a novemberi és a jövő februári Fürdők Éjszakája során is egyedülálló programot ígér az éjszakai fürdőzést kedvelőknek. 

A Fürdők Éjszakája kuriózumnak számít az éjszakai rendezvények terén, hiszen a helyszínéül több száz éves hagyományokkal bíró gyógyfürdők szolgálnak. Az idei rendezvény alatt a főváros öt gyógyfürdője, a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Király és a Lukács 22 órától másnap hajnali 3-ig látogatható, a változatos programokkal pedig az adott gyógyfürdőhöz illeszkedően széles rétegek elérésére törekszenek a szervezők. A Széchenyiben a BURN party-ján, a Rudasban a 4BRO-, a Gellértben a Radio Bro-, a Királyban pedig a Vízraktér szervezésében megvalósuló bulin vehetnek részt a szórakozni vágyók, míg a Lukácsban mozi és dumaszínház előadások várják az érdeklődőket.

plakat.jpg ()Az elővételben 2.490 Ft, a helyszínen 2.990 Ft-os jegyárért cserébe a résztvevők neves DJ-k szettjére bulizhatnak, mint Hawlik G, Jami, Marvin, Soulja, Superman, vagy Vida G, emellett számos élő performanszt és egyéb produkciót élvezhetnek a fürdők gyönyörű műemléki környezetében. A helyszínenkénti pontos program a www.facebook.com/furdokejszakaja oldalon érhető el.

„Az éjszakai fürdőrendezvények évek óta hatalmas sikernek örvendenek, idén pedig különösen örülünk annak, hogy a 4BRO csapatával valósíthatjuk meg a Fürdők Éjszakáját, hiszen az ő eseményeik, illetve az általuk üzemeltetett helyek egytől egyik a Budapesti szórakozás meghatározó elemei.” – mondta Szűcs Panni a Budapest Gyógyfürdői Zrt. szóvivője.

A szervezők nagyon fontosnak tartják a rendezvény biztonságos lebonyolítását, így minden érintett szakhatósággal egyeztetnek, illetve beszerzik a szükséges engedélyeket és biztonsági terveket is. A fürdők biztonsági előírásainak megfelelően a Fürdők Éjszakája idén is korlátozott létszámban lesz látogatható.

Forrás: www.facebook.com/furdokejszakaja


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X