Főoldal > AKTUÁLIS > Hol jó betegnek lenni? Mondd meg te!

Hol jó betegnek lenni? Mondd meg te!

betegségév kórházakórház
0

Írta:

A leglátogatottabb hazai egészségügyi portál, a HáziPatika.com hetedik alkalommal rendezi meg az Év Kórháza szavazást! Betegnek lenni, kórházba menni senki sem szeret. Ám egy gondos orvos, egy mosolygós ápolónő vagy a tiszta és kényelmes kórtermek sokat segíthetnek abban, hogy a lábadozás időszakát elviseljük, és a kórházban töltött napokra, netán hetekre minél szívesebben gondoljunk vissza. Ha […]

A leglátogatottabb hazai egészségügyi portál, a HáziPatika.com hetedik alkalommal rendezi meg az Év Kórháza szavazást!

Betegnek lenni, kórházba menni senki sem szeret. Ám egy gondos orvos, egy mosolygós ápolónő vagy a tiszta és kényelmes kórtermek sokat segíthetnek abban, hogy a lábadozás időszakát elviseljük, és a kórházban töltött napokra, netán hetekre minél szívesebben gondoljunk vissza. Ha pedig ezeket az élményeket, emlékeket, tapasztalatokat megosztjuk másokkal is – nemcsak betegtársainkkal, de magukkal az intézményekkel is -, sokat tehetünk az egyébként igen rossz hírű egészségügy elfogadásáért, fejlődéséért.  A szubjektív egyéni véleményekből ugyanis reális kép alkotható arról, melyik intézmény kapuját lépjük át a legszívesebben, hol érezzük magunkat biztonságban, melyik kórházban vagyunk a legelégedettebbek az ellátással.

evkorhazalogo.jpg ()A leglátogatottabb hazai egészségügyi portál, a HáziPatika.com immár hetedik alkalommal keresi, melyik a legjobb kórház. 2005 óta minden évben ezrek, sőt tízezrek szavaztak az egészségügyi intézményekre. A program azonban jóval többet jelent, mint egyszerű listaállítást! Azon kevés lehetőség egyike ez, ahol a hazai egészségügyi rendszer szereplői konkrét, mégis szubjektív visszajelzést kaphatnak munkájukról. A sok vélemény – legyen akár jó, akár rossz – megmutatja a hiányosságokat, de mindazon jó kezdeményezéseket is, melyekkel a legfontosabbak, a betegek elégedettek!

Ugye, Te is megnézed a fórumokat, mielőtt veszel valamit? Kikéred mások véleményét egy-egy szolgáltatás igénybe vétele előtt? Miért ne tehetnéd ugyanezt az egészségügyi intézményekkel is? Az elmúlt hét évben ugyanis bebizonyosodott, hogy a betegek számára a legjobb fórumot jelenti az Év Kórháza szavazás, első kézből, betegtársaikon keresztül értesülhetnek az ott dolgozók emberségéről, pontos és precíz munkavégzéséről.

A www.azevkorhaza.hu oldalon több kategóriában – például orvos-szakmai színvonal, környezet, infrastruktúra, szakszemélyzet és ellátás – osztályozhatsz minden olyan fekvőbeteg-intézményt, amely állami finanszírozással működik. Akárcsak az iskolában, az egyes a legrosszabb, míg az ötös a legjobb “érdemjegy”. Ebben az évben több mint kétszáz ilyen intézményről mondhatsz véleményt!

A látogatók szavazatai alapján az egyes kategóriák legjobbjai mellett a portál az összesített abszolút győztest is kihirdeti, amely egy éven át viselheti a megtisztelő “Az év kórháza 2011” címet.

evkorhaza2.jpg ()

Szavazz a Facebookon!

Hogy az eredmény minél hitelesebb legyen, a legismertebb közösségi portál használatához kötik a szavazást: csak az alkothat véleményt a kórházakról, aki legalább 30 napja regisztrált a Facebook-on.  Az első olvasatra szigorúnak látszó szabály azonban nem jelenthet különösebb akadályt az internetezőknek: a legfrissebb adatok szerint több mint hárommillió magyar használja a közösségi oldalt. Természetesen több kórházra is voksolhatsz, és ezt meg is oszthatod ismerőseiddel!

A szavazás október 17-én indult, és egészen december közepéig, azaz két hónapon át érhető el a www.azevkorhaza.hu oldalon. Itt mindig megtekinthető az aktuális állás is, ráadásul a pontok osztogatásán túl a pozitív vagy negatív tapasztalataidat is elmondhatod másoknak!

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X