Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi vékony alakját Keira Knightley!

Így őrzi vékony alakját Keira Knightley!

bokszdiétasztárvékony
0

Írta: and

A gyönyörű Keira Knightley sokak szerint túl vékony, sőt, gyakran suttognak táplálkozási zavarokról is a háta mögött, ám ő folyamatosan tagadja az ilyen és ehhez hasonló pletykákat. „Jól ismerem az anorexiát, mert a nagymamám és több barátom is szenvedett ebben a betegségben. Én viszont nem: egyszerűen ilyen vékony alkatú lány vagyok” – mondta egy korábbi […]

A gyönyörű Keira Knightley sokak szerint túl vékony, sőt, gyakran suttognak táplálkozási zavarokról is a háta mögött, ám ő folyamatosan tagadja az ilyen és ehhez hasonló pletykákat. „Jól ismerem az anorexiát, mert a nagymamám és több barátom is szenvedett ebben a betegségben. Én viszont nem: egyszerűen ilyen vékony alkatú lány vagyok” – mondta egy korábbi interjúban.

A Karib-tenger kalózai mozikból, illetve A szerelem határai, a Vágy és vezeklés, a Büszkeség és balítélet, valamint a Csavard be, mint Beckham! című filmekből ismert 26 éves színésznő az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás híve, ugyanakkor elmondása szerint mindig igyekszik azzal táplálni szervezetét, amire épp vágyik. 

„Nálam az a szabály, hogy mindig odafigyelek arra, mit szeretne a testem: ha egy szelet húst kívánok, talán épp vashiányos vagyok. Amikor hideg van, gyakran vágyom narancsra, mert az abban lévő vitaminok erősítik az immunrendszert” – fejtette ki Keira, aki mindig többször, kis adagokban igyekszik étkezni.

keiracikk1.jpg ()Bár első pillantásra talán nem hinnéd, az Oscar-díjra is jelölt szépség nem mond le a különböző finomságokról sem. „Ha a Ritz hotelben vagyok, nem hagyom ki kedvenc finomságaimat, a paradicsomlevest és egy üveg Moet&Chandon pezsgőt” – árulta el.

És bár nem rajong az edzőtermekért, a világ legszexibb sztárjai közt emlegetett színésznő minden héten legalább háromszor sportol személyi edzője irányításával: ilyenkor alkalmanként másfél órát mozog.

Keira edzésprogramja nyújtó-, súlyzós- és hasizomgyakorlatokból, illetve úszásból áll, de a szép híresség filmes munkáira készülve korábban megismerkedett többek közt az íjászat és a súlyemelés alapjaival is.

Emellett nagyon megszerette a bokszot és a Pilatest, a jóga viszont nem áll közel hozzá. „Nagyon tetszik az alapötlete, de egyszerűen képtelen vagyok jógázni. Ha nekem valaki azt mondja, meg kell nyugodnom, akkor szinte biztos, hogy nem tudom ezt tenni” – mondta a 170 cm magas színésznő, aki szerint az edzőtermi gyakorlatok is túl unalmasak, és a kardio gyakorlatok – például a futás – sem állnak közel a szívéhez.

Személyi edzőjének épp ezért gondolnia kell arra, hogy gyakran változtasson a feladatok összeállításán, illetve olyan gyakorlatokkal dobja fel az edzést, amelyek nemcsak hatékonyak, de izgalmasak is lehetnek Keira számára.

Ezért volt nagyon jó ötlet például a boksz kipróbálása, ami nemcsak remek kardio edzés, hanem rendkívül szórakoztató edzésmód is. Nem mellesleg a fittség és az állóképesség javítása mellett a színésznő a munkája során felgyülemlett stressztől is hatékonyan megszabadulhat egy-egy kimerítő edzés során.

Keira sminktrükkje:

A gyönyörű színésznő gyakran füstös szemekkel, illetve arc- és járomcsontjára helyezett pirosítóval hangsúlyozza arcának természetes szépségét. Ami pedig a make up eltávolítását illeti, Keira a pH-semleges tonikra és a Neutrogena olajmentes sminklemosójára esküszik.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Kavard fel a port és nevess!

Fedezd fel a powerfruit erejét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X