Főoldal > AKTUÁLIS > Baba- és családbarát fogyókúra a Babaszobán!

Baba- és családbarát fogyókúra a Babaszobán!

babafogyókúramama
0

Írta:

Fogyókúrás módszer elég sok van, de olyan, amit szoptatás mellett, kicsi gyerekekkel, családdal is bátran kipróbálhatsz, nem sok akad. Az eredmény viszont látványos lesz: öt hét alatt öt kilóval kevesebb lehetsz, és sokkal erősebb, jókedvűbb, mint eddig. Nem csalás, és nem ámítás, itt az idő, hogy szabadulni próbálj a fölös kilóktól! Télen amúgy is könnyebben […]

Fogyókúrás módszer elég sok van, de olyan, amit szoptatás mellett, kicsi gyerekekkel, családdal is bátran kipróbálhatsz, nem sok akad. Az eredmény viszont látványos lesz: öt hét alatt öt kilóval kevesebb lehetsz, és sokkal erősebb, jókedvűbb, mint eddig.

Nem csalás, és nem ámítás, itt az idő, hogy szabadulni próbálj a fölös kilóktól! Télen amúgy is könnyebben raktároz a testünk, hát még akkor, ha a karácsonyi süti- és evésdömpinget is megemlítjük a tettesek között. A babaszoba.hu módszerével kínzó koplalás nélkül, csupa egészséges alapanyagot alkalmazva úgy adhatsz többet a testednek, mint eddig, hogy kalóriában sokkal kevesebb lesz az eredmény. Ehhez különösebb bűvésztrükkökre nincs is szükség, csak próbáld ki a recepteket, heti étrendeket, amelyek előzetes regisztráció után január tizenkettedikétől tölthetők le. Segítségül minden héten bevásárlólistát is kapsz, és olyan mozgássort, amely segítségedre lesz a rendszeres sport megkezdésében, akár szülés után néhány héttel is.

babaszoba2.jpg ()A babaszoba.hu nyújtja Magyarországon a legtöbb, leghasznosabb tartalmat a szülőknek, kisgyerekes családoknak, és azoknak is, akik szülés után szeretnének mihamarabb megújult formájukban tündökölni.

Ha már több sikertelen fogyis kísérleten vagy túl, itt az ideje, hogy komoly elhatározásra juss. Ne kúrákban gondolkodj, hanem tartós életmódváltásban. Így kikerülheted a négy leggyakoribb csapdát, ami a fogyni vágyó anyák életét megnehezíti.

Nálatok mi a helyzet? Próbáld ki a hűtő tesztet! Hányféle friss zöldséget, gyümölcsöt tartasz otthon? Ha tíznél kevesebbet, akkor lehet, hogy a változtatások apára és a gyerekekre is ráférnek, nem csak rád. Ezért nekik is bátran kínálhatod a menüsorainkban szereplő ételeket, csak javukra válik. Vigyázat, hozzá lehet szokni!! Lehet, hogy a ti hűtőtök is így fest majd néhány hét múlva!
 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X