Főoldal > AKTUÁLIS > Cheryl Burke, táncos nem akar Angelina Jolie lenni

Cheryl Burke, táncos nem akar Angelina Jolie lenni

diétaedzésfogyókúrasztár
0

Írta: and

A 28 éves táncosnő már kétszer megnyerte a Szombat esti láz című műsor amerikai változatát. Igazi díva, gyönyörű, és imádja a közönség. Anélkül lett sztár, hogy engedne a hollywoodi nyomásnak, mely szerint mindenkinek nádszál vékonynak kell lennie. Egészséges, aktív életet folytat és irigylésre méltó alakja van. Évekkel ezelőtt azt a tanácsot kapta, hogy mindig próbálja […]

A 28 éves táncosnő már kétszer megnyerte a Szombat esti láz című műsor amerikai változatát. Igazi díva, gyönyörű, és imádja a közönség. Anélkül lett sztár, hogy engedne a hollywoodi nyomásnak, mely szerint mindenkinek nádszál vékonynak kell lennie. Egészséges, aktív életet folytat és irigylésre méltó alakja van.

Évekkel ezelőtt azt a tanácsot kapta, hogy mindig próbálja meg elfogadni, és megtartani az egészséges testsúlyát. „Ez volt a legjobb tipp, amit kaphattam. Hiszen mindannyian különböző testalkattal rendelkezünk, nem reális például azt várnom magamtól, hogy úgy nézzek ki, mint Angelina Jolie. Nem fogom magam ezért kínozni. Hiszek abban, hogy mindent mértékkel kell csinálni, beleértve az edzést is. Ha megszállottja lesz valaki a fitnesznek, akkor egy idő után ez egészségtelenné válhat, és elérhetetlen álmokat fog kergetni.”

A táncon kívül szeret futni a futópadon, és vannak olyan időszakok, amikor akár hetente hat alkalommal is megteszi, ami akár 5 kilométer is lehet. „Emellett erősítő edzéseket is végzek, ami napi 40 perc. A táncot nem munkának érzem, hanem szórakozásnak, így az a mindennapjaim része természetesen.”

cheryl2.jpg ()Néhány éve még megszólták az alakja miatt, pedig akkor sem volt nagy darab, de tény, hogy akkoriban nem figyelt oda magára: kihagyta a reggelit, este pedig nagy lakomákat rendezett. Mára belátta, hogy fontos, mivel indítja a napot. Általában teljes kiőrlésű pirítóst reggelizik, amihez tojásfehérjét süt – ez az izomépítéshez nélkülözhetetlen. Este 8 óra után nem eszik, előtte pedig csak valami nagyon könnyű salátát, sovány húst, vagy éppen alacsony zsírtartalmú sajtokat fogyaszt.

„A szénhidrátok rabja vagyok, ezért havonta egyszer engedélyezek magamnak egy olyan vacsorát, amiben tészta van.” Napközben zöldteát fogyaszt citrommal és mézzel, ha pedig nassolni szeretne, akkor igyekszik olyasmit választani, ami tápláló is, nem csak üres kalóriabomba. Ilyenek például a gyümölcs snack-ek. „Tisztában vagyok vele, hogy én mindig inkább gömbölyded alkat leszek, legalábbis a mai trendek szerint annak számítok, de legalább egészségesnek érzem magam.”

Cheryl szépségtippje

„A rohanó életmódomba nem fér bele, hogy folyton borotválkozzak, ezért olyan megoldást kerestem, ami gyors és tartós. Így találtam rá a szőrtelenítő krémekre. Mindössze három percig tart a használatuk, a hatás viszont kétszer olyan hosszú ideig tart, mintha borotválkoznék. Emellett azt gondolom, hogy a szép barna bőr egészségesebb látszatot kelt, ezért bronzosítót nem csak a fellépések előtt, hanem a hétköznapokon is használok.”

Fotó: Profimedia – Red Dot

Külföldi üdülést, egzotikus pihenést tervezel?


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X