Főoldal > AKTUÁLIS > Elkél a szorítás a fiúknak- indul a kézilabda EB!

Elkél a szorítás a fiúknak- indul a kézilabda EB!

kézilabdasport
0

Írta: and

Hogy nincs könnyű dolguk, azt már a csoportbeosztás is jól mutatja. Az ellenfelek között papíron a legerősebb az olimpiai-, világ- és európa-bajnoki címvédő francia csapat, amely az utóbbi években mindent megnyert, amit meg lehetett nyerni, de legalább ennyire erős a spanyol válogatott is, amely szintén sok érmes helyezéssel büszkélkedhet. Aki ellen mégis a legnagyobb küzdelem […]

Hogy nincs könnyű dolguk, azt már a csoportbeosztás is jól mutatja. Az ellenfelek között papíron a legerősebb az olimpiai-, világ- és európa-bajnoki címvédő francia csapat, amely az utóbbi években mindent megnyert, amit meg lehetett nyerni, de legalább ennyire erős a spanyol válogatott is, amely szintén sok érmes helyezéssel büszkélkedhet. Aki ellen mégis a legnagyobb küzdelem várható és akikkel valószínűleg a legnehezebb dolgunk lesz, az mégis az orosz válogatott, akikkel egyébként a január 16-i első meccset is játssza a Mocsai csapat. Az oroszok ugyanis velünk egyetemben még küzdenek az olimpiai kvalifikációs helyért.

Bizakodásra adhat okot egyrészt, hogy a hétvégén sikerült revansot vennünk és legyőznünk a német válogatottat, másrészt a szerbiai EB csoportmeccseit Novi Sad-ban (Újvidék) játssza a Mocsai csapat, ami a magyar határ közelsége miatt sok hazai szurkoló biztatását is jelentheti. Erőt adhat az is, hogy a világbajnoksággal ellentétben a férfi válogatott kontinensviadalon még nem ért el sikereket, így tehát két legyet üthetnek egy csapásra.

kezilabda2.png ()Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

Hajrá Magyarok!

A csoportok:

A csoport

B csoport

C csoport

D csoport

Lengyelország

Németország

Franciaország

Horvátország

Dánia

Svédország

Magyarország

Norvégia

Szerbia

Csehország

Spanyolország

Izland

Szlovákia

Macedonia

Oroszország

Szlovénia

 

A csoportmeccsek:

2012. január 16. Magyarország – Oroszország, Novi Sad, 20.15

2012. január 18. Spanyolország – Magyarország, Novi Sad, 20.15

2012. január 20. Franciaország – Magyarország, Novi Sad, 20.15


Jegyárak: 8.900-25.000 Ft (www.pegazus.hu)

Külföldi üdülést, egzotikus pihenést tervezel?


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X