Főoldal > AKTUÁLIS > Adele mégis lefogy?

Adele mégis lefogy?

diétaedzésénekesfogyássztár
0

Írta: and

A hétvégi Grammy-díjátadón a molett énekesnő hat jelölését váltotta díjra, és talán a legnagyobb meglepetést is ő okozta kinézetével. No, nem kell arra gondolni, hogy átvette volna Lady Gaga polgárpukkasztó szerepkörét, egyszerűen csak végtelenül csinosan jelent meg a jeles eseményen. Sokan támadták a nagyszerű énekesnőt, hogy miért nem hajlandó kicsit fogyni, ám ő mindig fennhangon […]

A hétvégi Grammy-díjátadón a molett énekesnő hat jelölését váltotta díjra, és talán a legnagyobb meglepetést is ő okozta kinézetével. No, nem kell arra gondolni, hogy átvette volna Lady Gaga polgárpukkasztó szerepkörét, egyszerűen csak végtelenül csinosan jelent meg a jeles eseményen.

Sokan támadták a nagyszerű énekesnőt, hogy miért nem hajlandó kicsit fogyni, ám ő mindig fennhangon hirdette, hogy nem akar, mert ő képviseli az átlag nőket. Azt is számtalanszor elmondta, hogy ő bizony elégedett magával, és azon kevesek közé tartozik, akik nem akarnak változtatni a külsejükön. Vasárnap este mégis egy sokkal karcsúbb nő érkezett a gálára, ráadásul, a kissé unalmas haját is feldobta: igazi szőke nőt varázsoltak belőle. Meg kell hagyni: igazán jót tett a 23 éves énekesnőnek az átalakítás.

Előző héten még arról cikkeztek, hogy Adele-t Karl Lagerfeld csúnyán megalázta egy nyilatkozatában: állítólag azonnal megjegyezte, hogy túl kövér. Adele csupán annyit reagált erre, hogy sosem akart címlapmodell lenni. Később a divattervező helyesbített: elmondta, hogy nagy rajongója és tisztelője az énekesnőnek, csupán egy cikkből emelték ki egy fél mondatát, így egészen más lett a jelentése.

adele2.jpg ()Eredetileg egyébként Adele úgy szabadult meg hét kilótól, hogy tavaly novemberben egy hangszálműtéten esett át, aminek az volt a következménye, hogy alig tudott enni. Persze, azért ennél többre is szüksége volt, de ahogy általában az egyszerűség jellemzi Adele-t, úgy ennek sem kerített túl nagy feneket. Semmilyen speciális edzésprogramot nem dolgoztak ki neki, személyi edzője sincs, a pletykák szerint csupán Pilates-re jár és a Power Walking-ot alkalmazza, de az énekesnő még nem volt hajlandó erről nyilatkozni. Utóbbi nem egyszerű gyaloglást jelent, némileg hasonlít a kocogásra, csak közben nem rázkódik a test, sokkal kontrolláltabbak a mozdulatok. 90 percen keresztül lendületes lépésekkel kell haladni, és közben a karral is nagy lendítő mozgásokat kell végezni. Mindeközben meg kell jól feszíteni a far- és combizmokat. Az ízületekre nincs rossz hatással, ugyanakkor eszméletlen jól égeti a kalóriát. Erősen ajánlják olyanoknak, akik nem gyorsan akarnak fogyni, hanem hosszabb idő alatt, de nagy súlyfeleslegtől szeretnének megszabadulni.

Mindeközben rajongók ezrei háborodtak fel, mikor meglátták, hogy Adele miként fest az amerikai Vogue márciusi címlapján. Itt ugyanis igencsak vékony, távolról sem hasonlít régi önmagához, ám ha számba vesszük azt a változást, amit a gálán is láthattunk, akkor lehet, hogy nem is volt szükség olyan sok photoshop-ra.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Nézd meg, milyen csinos volt Adele a Grammy-díjátadón!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X