Főoldal > AKTUÁLIS > Az elnök felesége talkshow-ban fekvőtámaszozott

Az elnök felesége talkshow-ban fekvőtámaszozott

diétaedzéselnökfekvőtámaszkarizom
0

Írta: and

Obama elnök felesége minden alkalmat megragad, hogy a mozgás fontossága mellett kampányoljon. Nemrég az amerikai Ellen DeGeneres showjában említette meg, hogy minden nap másfél órás edzéssel indul a reggele, mire a műsorvezető megjegyezte, hogy ahhoz képest igen vékonyak a karjai. A műsor háziasszonya és a First Lady csipkelődni kezdett, aminek az lett a vége, hogy […]

Obama elnök felesége minden alkalmat megragad, hogy a mozgás fontossága mellett kampányoljon. Nemrég az amerikai Ellen DeGeneres showjában említette meg, hogy minden nap másfél órás edzéssel indul a reggele, mire a műsorvezető megjegyezte, hogy ahhoz képest igen vékonyak a karjai. A műsor háziasszonya és a First Lady csipkelődni kezdett, aminek az lett a vége, hogy a következő pillanatban már a két nő fekvőtámasz-versenyét láthatták a nézők. Úgy tűnt, Obama asszonynak nem esett nehezére 25 fekvőtámasz sem, még viccelődött is, hogy csak abbahagyta, de még bírta volna.

Tavaly egy amerikai életmód magazinnak Mrs. Obama személyi edzője, Cornell McClellan elárulta, hogy bizony a kardió edzés épp úgy része Michelle mindennapi rutinjának, mint a fekvenyomás, és a guggolás. Ugyancsak jelen van edzésprogramjában az ugrókötelezés és a kick-boksz is.

obama2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Számtalan karizom-erősítő gyakorlat látott már napvilágot, melyek mind Michelle Obama edzésére épülnek. Íme, ezek közül néhány:

– Állj kis terpeszbe, térdeidet kissé hajlítsd be, majd hajolj előre, hogy párhuzamos legyen a felsőtested a talajjal. Fogj két kilós súlyzókat a kezedbe, és ezeket emelgesd úgy, mintha elszállni készülnél.

– A terpesz és a kis rogyasztás továbbra is maradjon, most azonban egyenesítsd ki derekad. A két súlyzót emeld fel vállig, majd ne engedd le teljesen, csak félig a tested mellé. Ezeket a kisebb emelgetéseket 20-30-szor csináld meg gyorsan egymás után.

Michelle Obama a karedzések mellett egy igencsak szórakoztató mozgásformát is űz: hullahoppozik. Ez a mókás mozgásforma ugyanis égeti a kalóriát, emellett nem csak a hasat, a derekat és a csípőt formázza, hanem popsit és a lábakat is.

Az elnök felesége emellett elkötelezett híve az egészséges táplálkozásnak is. Arról is többször nyilatkozott már, hogy lányai azért nem esznek gyorséttermi ételeket, mert egészen egyszerűen ő ezt nem engedi meg. Fontosnak tartja a gyermekkori elhízás megelőzését, ezért egy alapítványt hozott létre. A Let’s Move! nevű kampánnyal már két éve járja az országot. Éppen ezt ünnepelte néhány napja több ezer rajongó előtt. Az eseményen Obama asszony a színpadon táncra is perdült a gyerekekkel – mindezt a résztvevők ezrei nézhették végig, aki pedig szeretett volna, csatlakozhatott is a mulatsághoz.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X