Főoldal > AKTUÁLIS > Jóga mamáknak, babáknak, az egész családnak

Jóga mamáknak, babáknak, az egész családnak

jóga
0

Írta:

 Jóga várandósság alatt – kezdőknek A Jóga Várandósság alatt jót tesz a testednek, a lelkednek és a babádnak. A tudatos légzés, a gyakorlatok és a relaxáció segítenek, hogy a tested és lelked könnyen alkalmazkodjon a terhességhez, és felkészítenek a szülésre. Zoé Miku a svájci Villereti Egyetemen végzett jógatanár, aki e gyakorlatsort a saját várandóssága alatt […]

 Jóga várandósság alatt – kezdőknek

A Jóga Várandósság alatt jót tesz a testednek, a lelkednek és a babádnak. A tudatos légzés, a gyakorlatok és a relaxáció segítenek, hogy a tested és lelked könnyen alkalmazkodjon a terhességhez, és felkészítenek a szülésre.

jogaterhesok.jpg ()Zoé Miku a svájci Villereti Egyetemen végzett jógatanár, aki e gyakorlatsort a saját várandóssága alatt fejlesztette ki.

A rendszeres jóga idővel az nyugalom szigetévé válik, és segít abban, hogy élvezd áldott állapotod minden egyes napját.

 KidYogi – jóga gyerekeknek

Töltődj fel életerővel!

jogakid.jpg ()A jógát, amely megőrzi az elme, a test és a lélek egészségét, évezredek óta tanítják. Nem lehet korán kezdeni. A célzott, játékos gyakorlatok, motiváló zene és egyszerű instrukciók a jógát jó szórakozássá teszik a gyerkőcök számára. E gyermekbarát gyakorlatok észrevehetően fejlesztik a hajlékonyságot, megelőzik a helytelen testtartás kialakulását, és erősítik az immunrendszert.

A tudatos légzés megnyitja az új energiák útját, és fejleszti a koncentrációs képességet. A relaxáció csökkenti a stresszt és növeli a boldogságot. A gyereknek csak hasznukra válhat – és a szüleiknek is.

Tudatos szórakozás az egész családnak!

 

 

jogaszulok.jpg ()Jóga szülés után

 A posztnatális jóga segít visszanyerni a régi formád szülés után. E gyakorlatok feszesítik a medencefeneket, emellett fokozatosan erősítik a hasat, feneket, lábat és hátat. Egyenesítik a gerincet, miközben gyengéden nyújtják a leggyakrabban használt izmokat.

Tölts egy kevés minőségi időt a babáddal … nyújts, lélegezz, lazíts. Nyerd vissza alakod és egyensúlyod gyengéd, játékos módon!

Zoé Miku a svájci Villereti Egyetem szakképzett jógatanáraként e gyakorlatsort a saját várandóssága után fejlesztette ki.

 

 

jogamangaok.jpg ()Manga Yoga

Az életenergiáért! A tudatos légzés, testgyakorlás és szellemi ellazulás serkenti a koncentrációt, az immunrendszert és a fürgeséget.

A jóga növeli az önmegismerést, a belső harmóniát és az önkontrollt. Kiegyensúlyozza a mindennapi élet feszültségét, és egészséges aktivitásra késztet. Jót tesz az egész családnak.

Forrás: Lichtung.tv


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X