Főoldal > AKTUÁLIS > A szupermodell időnként éhezteti magát

A szupermodell időnként éhezteti magát

bokszdiétaéheztetiúszás
0

Írta: and

A Victoria’s Secret egyik legismertebb modellje a brazil Vogue címlapján pózolt februárban, és bizony arra kényszerült, hogy étrendjével kapcsolatban magyarázkodjon. A tavalyi nagyszabású bemutató után ugyanis arról szóltak a hírek, hogy a szupermodell majdhogynem éhezteti magát egy-egy ilyen rendezvény előtt, hiszen kilenc nappal előtte már semmilyen szilárd ételt nem fogyaszt. Csak vizet, és fehérje turmixot. […]

A Victoria’s Secret egyik legismertebb modellje a brazil Vogue címlapján pózolt februárban, és bizony arra kényszerült, hogy étrendjével kapcsolatban magyarázkodjon. A tavalyi nagyszabású bemutató után ugyanis arról szóltak a hírek, hogy a szupermodell majdhogynem éhezteti magát egy-egy ilyen rendezvény előtt, hiszen kilenc nappal előtte már semmilyen szilárd ételt nem fogyaszt. Csak vizet, és fehérje turmixot.

Lássuk be, hogy ez még akkor is sok, ha a világ leghíresebb bikini-show-ján kell részt vennie. A Vogue hasábjain megpróbálta magát megvédeni: „Tudom, hogy nagyon intenzívnek hangzik, de ez olyan, mint amikor egy sportoló a nagy versenyére készül. Nem tartok őrült diétát egész évben, csak a bemutató előtt teszem a dolgom, hogy a legjobb formámat tudjam mutatni a kifutón.” Azt is elárulta, hogy utána kimondottan nagy vacsorát fogyaszt el a barátokkal és a családjával.

Nem is lehetne ez másként, hiszen egy gyönyörű kislány édesanyja is, aki mellett egészségesen kell élnie, hogy legyen elég energiája, amit többek közt a megfelelő ételekből tud felhalmozni. Vannak olyan kedvencei, amik nem feltétlenül az igazi egészséges étrendhez tartoznak, mint például az olasz desszertek, de időnként ezt is megengedi magának. Emellett a sült cékla szintén favoritnak számít.

adriana2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Általában jellemző az étrendjére, hogy bővelkedik zöldségekben amiket párolva, vagy grillezve fogyaszt. Ami kihagyhatatlan számára, az a fehérje shake, és mindehhez úgy fogyaszt minden mást, hogy folyton méregeti a kalóriaértékeket.

Íme Ariana átlagos napi menüje:

Reggelire müzlit eszik joghurttal, amibe még a méz és a mazsola is belefér, hozzá pedig egy csésze kávét iszik sovány tejjel. Ebédre jöhet némi hús: csirke, hal, vagy akár vörös hús is, hozzá pedig zöldség. Uzsonnára egy kis nyers répa, vagy uborka, egy kanál méz, és még akár egy kis kocka csokit is megeszik. Vacsorára csakis saláta. Adriananak meggyőződése, hogy mivel nincs teli a gyomra,  jobban is alszik.

A modell kedvenc mozgásformája az úszás. Állítólag akkor sem hagyja ki, ha éppen külföldön, hotelekben tartózkodik. Régebben a futással és a jógával is próbálkozott, végül mára a boksz lett az elsődleges sport számára. Elmondása szerint  ezt azért élvezi, mert dinamikus és folyamatosan mozgásban tartja. Azért a boksz mellett szól az is, hogy szálkás izmokat tud vele építeni. Később tervezi, hogy kipróbálja a brazil harcművészetet, a Capoeira-t is.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Nézz meg egy részletet Adriana lenyűgöző napi tréningjéből! Ugye nem csoda, hogy ilyen kirobbanó formában van?


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X