Főoldal > AKTUÁLIS > A világ legszexibb nője utál sportolni

A világ legszexibb nője utál sportolni

diétafogyáskarcsúlusta
0

Írta: and

A Transformers-filmek sztárja most egy új vígjátékban (Friends With Kids) kapott főszerepet, ahol újra mindenki megcsodálhatja gyönyörű alakját. Egy időben igencsak megszólták azért, mert túlságosan lefogyott, és a melleit is megoperáltatta, most azonban ismét szexin, teljes erőbedobással játszik a vásznon. Megan elmondása szerint ő végtelenül lusta. Azért vett fel személyi edzőt is, hogy neki ki […]

A Transformers-filmek sztárja most egy új vígjátékban (Friends With Kids) kapott főszerepet, ahol újra mindenki megcsodálhatja gyönyörű alakját. Egy időben igencsak megszólták azért, mert túlságosan lefogyott, és a melleit is megoperáltatta, most azonban ismét szexin, teljes erőbedobással játszik a vásznon.

Megan elmondása szerint ő végtelenül lusta. Azért vett fel személyi edzőt is, hogy neki ki se kelljen lépnie a házból a testmozgás miatt. Távolról sem egy fitness fanatikus, de tudja, hogy azért tennie kell, hogy a legszexibb nő címét évről évre elnyerje. Az edzésprogramjának legfőbb pillére a kardió edzés, a testsúlyt kontrolláló gyakorlatok, valamint az ezeket Pilatesszel és szobabiciklizéssel kiegészített gyakorlatsorok.

A nagy fogyás nem tett túl jót Megan-nek, ezért az edzője egy olyan programot dolgozott ki, amivel sokkal inkább szinten tartja a súlyát, semmint megszabadul a kilóktól. A bemelegítés után elsőként lábemeléseket végez a színésznő, medicin labda segítségével guggolásokat – mindezeket nagyon intenzíven, minimális pihenőkkel.

megan2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Nem szabad a karokról, és a hátról sem megfeledkezni. Annak érdekében, hogy ezeket is formában tartsa fekvőtámaszokat nyom, egyszer úgy, hogy a karok normál távolságra vannak egymástól, aztán pedig minél közelebb. A kitörések és az ugrálókötél sem maradhat el. Minden gyakorlatot legalább hatszor ismétel nagyon gyorsan, utána pedig kis pihenőt tart. Végül fél óra szobabiciklizés következik.

Persze ehhez elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás is. A színésznő az alacsony kalóriás, és a paleo étrendet vegyíti. Utóbbi azért nagyszerű, mert a finomított cukor elhagyásával a test tulajdonképpen egy zsírégető módba kapcsol, és hatékonyan szabályozza az inzulinszintet. Elsősorban zöldségeket, és sovány fehérjéket fogyaszt ennek az étrendnek a keretén belül, a hozzáadott cukrot, és a finomított élelmiszereket teljesen elhagyva.

Ahhoz azonban, hogy Megan tényleg igazán karcsú legyen a kalóriákat is számolgatnia kell. Vannak olyan ételek, amiket minden nap magához vesz, és mindkét kritériumnak megfelelnek (a kalóriaszegény és a paleo étrendbe is belefér): minden reggel tojással indít, ha pedig napközben megéhezik, akkor mandulát ropogtat. Utóbbi antioxidáns hatású, és tele van E-vitaminnal, ráadásul remekül segíti a zsírégetést.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X