Főoldal > AKTUÁLIS > Gwyneth Paltrow megmutatta hosszú combjait

Gwyneth Paltrow megmutatta hosszú combjait

címlapcombdiétasztártánc
0

Írta: and

Terry Richardson megint fantasztikusat alkotott, bár ehhez kellett egy csodálatos modell is: a Harper’s Bazaar márciusi címlapján Gwyneth Paltrow pózol, a tőle megszokott eleganciával. Ez még csak hagyján, mert ami a lapon belül van, az az igazán nagy durranás.  A színésznő mindig is híres volt tökéletes alakjáról, de ezeken a fotókon különösen jól fest, pedig […]

Terry Richardson megint fantasztikusat alkotott, bár ehhez kellett egy csodálatos modell is: a Harper’s Bazaar márciusi címlapján Gwyneth Paltrow pózol, a tőle megszokott eleganciával. Ez még csak hagyján, mert ami a lapon belül van, az az igazán nagy durranás.

 A színésznő mindig is híres volt tökéletes alakjáról, de ezeken a fotókon különösen jól fest, pedig idén már 40 éves lesz. Hosszú combja több képen is elővillan, és meg kell hagyni: talán még jobban fest, mint Angelina Jolie lábai, amik az idei Oscar után bejárták a világsajtót.

Egy korábbi interjúban Gwyneth elárulta, hogy ő régen nem érezte úgy, hogy jó teste lenne: túl csontosnak találta felsőtestét, lejebb pedig tömzsinek. De a trénere, Tracy Anderson teljesen átformálta a lábait, a karjait, és a hasát is. Ez annak köszönhető, hogy hetente ötször 45 percet kardió edzéssel tölt, ezt egészíti ki olyan tornával, ami az izmait nyújtja, és egyben átformálja.

A legproblémásabb területnek a fenekét érzi, ezért erre rendszeresen végeznek gyakorlatokat: guggolás, vagy éppen négykézláb hátra lábemelgetés. Emellett a legegyszerűbb mozgásformát alkalmazzák: apró, de annál intenzívebb térdhajlítások, amelyeket kis terpeszben kell végezni, és legalább nyolcat intenzíven, utána pár másodperc pihenő, és még két menet következik. Persze a kitörések is elengedhetetlen gyakorlatok a fenék formálásához.

gwyneth2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ezek mellett most éppen tánc aerobikot végez sztártrénerével, aki úgy igyekszik összeállítani az edzéstervet, hogy az 10 naponként változzon. Elmondása szerint az a célja, hogy minél izmosabb legyen, de ne unjon rá a gyakorlatokra.

Jelenleg éppen egy 12 hetes méregtelenítő programot végez, mivel úgy érzi, hogy túl sok gyulladás van a testében. Emellett akkor veselkedik neki hasonló programnak, ha úgy érzi már ébredéskor kimerült, hiszen ez azt jelenti, hogy nem megfelelő táplálékokat vett magához, és ideje kiüríteni a méreganyagokat.

Reggel 7-kor kel a gyerekeihez, de mivel nem szeret korán reggelizni, ezért ilyenkor maximum egy kávét iszik, vagy megeszi a srácok maradékát, esetleg egy kis müzlit, vagy joghurtot fogyaszt. Az egész napi energiát a nyers mandulából, kókuszvízből és gyümölcslevekből nyeri, de nem tagadja, hogy időnként rátör az ehetnék, és olyankor akár még tésztát, kolbászt, vagy épp vörösbort is fogyaszt. „Amikor fogyni szeretnék, akkor próbálom kihagyni az étrendemből a kenyeret, a tésztát, és a krumplit. De ezek éppen azok az ételek, amiktől jól érzem magam a bőrömben, ezért rendszeresen nem vagyok hajlandó megvonni magamtól őket.”

Fotó: Profimedia – Red Dot

Íme 2012 legszuperebb futócipője!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X