Főoldal > AKTUÁLIS > Madonna hormonkezelésnek vetette alá magát

Madonna hormonkezelésnek vetette alá magát

diétaedzésjógamakrobiotikuspilates
0

Írta: and

A popkirálynő nem elégszik meg a nagy visszatéréssel, MDNA címmel megjelent új albumának kritikáival, muszáj a bulvárlapokban is szerepelnie. Nemrégiben fiatal táncos szerelme, Brahim Zaibat megkérte a kezét a New York-i Kabbala Központban, s bár Madonna megfogadta, hogy soha többé nem megy férjhez – hiszen két válás bőven elég volt –, most mégis vacillál. Futó […]

A popkirálynő nem elégszik meg a nagy visszatéréssel, MDNA címmel megjelent új albumának kritikáival, muszáj a bulvárlapokban is szerepelnie. Nemrégiben fiatal táncos szerelme, Brahim Zaibat megkérte a kezét a New York-i Kabbala Központban, s bár Madonna megfogadta, hogy soha többé nem megy férjhez – hiszen két válás bőven elég volt –, most mégis vacillál.

Futó kalandként indult a kapcsolatuk, de hiába a majdnem 30 év korkülönbség, másfél éve együtt is élnek. Madge már Brahim Franciaországban élő muszlin édesanyjával is találkozott, aki 8 évvel fiatalabb a popkirálynőnél. Bár esküvőn nem gondolkodott, most mégis habozik: ha nemet mond a 25 éves fiúnak, eltávolítja magától az egyetlen férfit, akit igazán szeret, aki megfiatalítja.

Ugyan Madonna egyelőre még tűnődik a harmadik boldogító igenen, a legújabb hírek szerint talált rá módot, hogy magához kösse a fiút: gyereket akar szülni neki. Orvosaitól újfajta hormonkezelést kap, hogy felkészítse a testét a kis jövevény érkezésére.

A díva teste kitűnően karban van tartva, hiszen ha arról van szó, hogy mit egyen, előjön kontroll mániája – még a leghíresebb éttermek konyháiban sem bízik. 22 éve a makrobiotikus diéta megszállott híve: nem eszik húst, tejtermékeket és kenyeret, halat is csak nagy ritkán. Étrendje a japán eredetű módszernek megfelelően szemes gabonafélékből, gyümölcsökből és zöldségekből áll. Házából teljesen száműzte a cukrot, a csokoládét, a fagyit, a sajtokat és tejszínt is, még a gyerekei sem ehetnek édességet.

madonna3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A tökéletes testért vívott harcában nem csak a táplálék játszik nagy szerepet, amit katonás rendben juttat a szervezetébe, hanem a testedzés is. Kedvencei a jóga, a pilates, valamint a taposógép, amelyen naponta akár órákat is el tud tölteni. Emellett természetesen rengeteget táncol és fut is. Legújabb klipjében, a Girl Gone Wild-ban meg is látszik az aszkéta életmód eredménye: Madonna az 54. életévéhez közeledve is bátran feszít fekete latexruhában, miközben gyönyörű latin fiúk csókolgatják.

Azonban ami a klipben még menő, a színpadon, a photoshop nélküli közegben már nem biztos, hogy az. Legutóbb az énekesnő miami koncertjén is hasonló dominaszerkóban lépett fel, és bár fizikailag kirobbanó formában van, a popsija bizony már nem ugyanolyan, mint a 90-es években: kicsit megereszkedett.

A sajtót körbejáró képek alapján már várjuk, hogy Madonna mikor jelentkezik be kedvenc plasztikai sebészeihez fenékimplantátumért. Hiszen a sok botox, facelifting és egyéb beavatkozások után a pop királynője nem hagyhatja, hogy a gravitáció meghiúsítsa tökéletes megjelenését a visszatérő turnéján. A fogantatáshoz szükséges két hormonkezelés között talán erre is szakít majd időt.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ezért érdemes a Duna Plazába látogatnod!

Ha kíváncsi Madonna legújabb számának videóklipjére, itt megnézheted.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X