Főoldal > AKTUÁLIS > A tavalyi év legszexibb nője elárulta bombaalakjának titkát

A tavalyi év legszexibb nője elárulta bombaalakjának titkát

diétajógaszexiszínésznő
0

Írta: and

Aki látta az Amerikai pite legújabb részét, a Találkozót, biztosan emlékszik még a bombatestű Katrina Bowdenre, aki Oz cicababa barátnőjét, Maját alakította. Ha te is hallottad a moziban a körülötted ülő pasik vágyakozó sóhaját, biztosan szeretnéd megtudni, hogyan tartja magát csúcsformában a színésznő? A káprázatos Katrina volt 2011-ben az Esquire magazin olvasói szerint az év […]

Aki látta az Amerikai pite legújabb részét, a Találkozót, biztosan emlékszik még a bombatestű Katrina Bowdenre, aki Oz cicababa barátnőjét, Maját alakította. Ha te is hallottad a moziban a körülötted ülő pasik vágyakozó sóhaját, biztosan szeretnéd megtudni, hogyan tartja magát csúcsformában a színésznő?

A káprázatos Katrina volt 2011-ben az Esquire magazin olvasói szerint az év legszexibb nője. Ennek örömére komplett fotósorozatot készítettek róla: szinte az összes szögből megörökítették a formás popsiját, aligha van olyan domborulata, amelyet kihagytak volna.

Szerepelt még egy híres férfimagazin amerikai kiadásának címoldalán is, ahol a katolikus neveltetésben részesült Katrinát dögös pompomlánynak öltöztették. Kiderült, hogy nem állt távol tőle ez a szerep, hiszen középiskolai évei alatt ő is rendszeresen szurkolt a suli sportcsapatainak meccsein.

A 23 éves színésznő mindig is imádott sportolni. Kedvencei a rúdtánc és a kick-boksz. „A rúdtánc nagyon jó mozgásforma, amit csodálatosan kiegészít a harcias kick-boksz, így együttesen remekül formálják az alakomat” – mondta Katrina. „Egy-egy harc során soha nem tudom, hogy mire számíthatok, ezért mindenre készen kell állnom. Azt hiszem főként ez tart formában.”

katrina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Emellett a szőke szépség rendszeresen jógázik és súlyt emel. A forgatások miatt folyamatosan pörög. Nagyon fontosnak tartja az egészséges étkezést. Főleg szénhidrátszegény ételeket fogyaszt, tejterméket csak minimálisan és előnyben részesít mindent, ami gluténmentes.

Nem is csoda, hogy ilyen jó formában van: 14 éves kora óta modellkedik, tehát mindig is oda kellett figyelnie az alakjára. „Heti három alkalommal, iskola után sajátítottam el az alapokat. Lánysuliba jártam, ahol szinte mindenki ki akart törni: sok volt a gonosz, harcias csajszi” – mesélte Katrina az Esquire magazinnak.

Első komolyabb sikerét A stúdió című vígjátéksorozatban érte el. 88 részen át alakította az írócsapat asszisztensét, Cerie Xerox-t, akitől minden pasinak elállt a lélegzete. Azóta láthattuk már a Szextúra című tinivígjátékban és a Trancsírákban is, valamint legutóbb (a már említett) Amerikai pite 4-ben.

Legközelebb a Nurse 3D és a Piranha 3DD című horrorfilmekben csillogtatja meg színészi játékát, de biztosak vagyunk benne, hogy a rendezők megtalálják a módját, hogyan helyezzék a formás idomaira a fő hangsúlyt.

Katrina egyébként gyűrűs menyasszony, vőlegénye Ben Jorgensen, az Armor for Sleep nevű rockzenekar frontembere.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X