Főoldal > AKTUÁLIS > Drasztikus diétába kezdett az egykori ducimodell

Drasztikus diétába kezdett az egykori ducimodell

diétaducimodell
0

Írta: and

Hatalmas pofonként élte meg Lauren, a The Only Way Is Essex színésznője, amikor meglátta a Miami nyaralásán készült fotóit. Ugyan korábban ducimodellként futott be, sosem volt egy sovány alkat, mégis kiakadt a vadiúj képeken, egész egyszerűen horrorisztikusnak nevezte őket. Az első sokk után Lauren megfogadta: drasztikus diétába kezd, mert szeretne újra magabiztosan sütkérezni a napon, […]

Hatalmas pofonként élte meg Lauren, a The Only Way Is Essex színésznője, amikor meglátta a Miami nyaralásán készült fotóit. Ugyan korábban ducimodellként futott be, sosem volt egy sovány alkat, mégis kiakadt a vadiúj képeken, egész egyszerűen horrorisztikusnak nevezte őket.

Az első sokk után Lauren megfogadta: drasztikus diétába kezd, mert szeretne újra magabiztosan sütkérezni a napon, és úgy sétálni végig a marbellai tengerparton, hogy az emberek elismerően összesúgjanak mögötte: „Istenem, láttad Laurent?”

A 25 éves reality-sztár ugyan nőies formáiból él, sok cég versengett érte, hogy a piszkafa-modellek helyett ő reklámozza a ruháikat – beleértve a bikiniket is -, a hölgyemény mégis elégedetlen magával. Egy ideje kizárólag leveseken és turmixokon tengődik, nem is törődve azzal, hogy mennyit árt így a szervezetének. És abban sem vagyunk biztosak, hogy belegondolt-e abba, mennyire lesz tartós az ilyen módon elért fogyás.

A mostani már a sokadik alkalom, hogy Lauren önsanyargató diétába kezd. Korábban például a barátja miatt élt napokig kb. 415 kalórián, mert a férfi szerint az emberek ki nem állhatják a kövérebb nőket. A brit The  Only Way Is Essex hősnője pedig inkább neki hitt, mint annak a rengeteg elismerésnek, amelyet a felkérései során kapott.

lauren2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A nyaralásán készült képeken valóban a húsába vág a fürdőruhája, s némi narancsbőr is látszik, de azért ennyire nem kellene elkeserednie. Nem győz mentegetőzni, hogy a való életben nem tűnik ilyen hatalmasnak, mint a magazinokban megjelenő paparazzi-fotókon, hiszen 12-es méretű ruhákat hord. Az arany bikini azonban csak 10-es volt, tehát kicsi rá, ez lehet az oka a torz képnek, ami kialakult róla.

Lauren minél előbb szeretne eredményt elérni, s felülírni ezt a rossz élményt mind magában, mind a rajongóiban. De félő, hogy a türelmetlenségével pont az ellenkező irányba halad, mert a legtöbb kiló, amit gyorsan adunk le, nagyon gyorsan vissza is jöhet, ráadásul hozza magával a társait.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X