Főoldal > AKTUÁLIS > Kapuzárási pániktól fogy Sarah Jessica Parker?

Kapuzárási pániktól fogy Sarah Jessica Parker?

diétafogykapuzáráspániksovány
0

Írta: and

Egyesek magánéleti problémákra tippelnek, de a divatikon váltig állítja: a sok munka teszi ezt vele. Valóban így lenne? Sarah Jessica Parkert mindig is a pehelysúlyúak között tartottuk számon. Kifejezetten vékony alkatú, gyerekkora óta képtelen hízni, ráadásul nagyon egészségesen étkezik: kizárólag alacsony szénhidrát tartalmú és magas proteintartalmú ételeket fogyaszt, amelyek egész napra ellátják energiával. Az utóbbi […]

Egyesek magánéleti problémákra tippelnek, de a divatikon váltig állítja: a sok munka teszi ezt vele. Valóban így lenne?

Sarah Jessica Parkert mindig is a pehelysúlyúak között tartottuk számon. Kifejezetten vékony alkatú, gyerekkora óta képtelen hízni, ráadásul nagyon egészségesen étkezik: kizárólag alacsony szénhidrát tartalmú és magas proteintartalmú ételeket fogyaszt, amelyek egész napra ellátják energiával.

Az utóbbi hetekben azonban valami történhetett vele, hiszen a 46 éves divatikon csontsoványra fogyott. A párizsi divathéten érte a rajongókat az első sokk: a színésznő félig áttetsző fehér ruhában jelent meg Louis Vuitton divatbemutatóján, amelyben nádszálvékony alakja inkább döbbenetet okozott, mint amennyi elismerést zsebelt be.

A divatfanatikus Carrie Bradshow megformálóját rengeteg kritika éri görbe lábai és férfias karja miatt, de Matthew Broderickkel való házasságát is rendszeresen kikezdi a média. A legtöbben most is arra gyanakodnak, hogy válságba került 14 éves kapcsolatuk. Három gyermekük van: James Wilkie 9 éves, az ikerpár pedig, Marion és Tabitha, akiket béranya hordott ki, 3 évesek.

sjp2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

SJP minden vádat tagad, ami azt sugallja, hogy tönkrement a házassága, a kemény munkát tartja felelősnek látványos fogyásáért. Nemrég a The Sun magazinnak azt nyilatkozta, hogy tulajdonképpen állandóan dolgozik. Még azt az elvét is fel kellett adnia, hogy nem vigyázhat idegen a gyerekeire: kénytelen volt alkalmazni egy bébiszittert, mert annyira elfoglalt.

Az is kiderült, hogy a 2007-ben összeházasodott pár új családi fészket keres. El akarnak költözni New York központjából, a népszerű West Willage-ből, mert elegük van az állandó médiafelhajtásból, nyugodtabb családi életre vágynak, és nem utolsó sorban diszkrécióra – amivel szintén azt a látszatot erősítik, hogy valami probléma lehet a párkapcsolatukkal. Már teljes erőbedobással keresik a megfelelő lakásukat Brooklyn Hights negyedében, ahol többek között a híres Norah Jones vagy Gabriel Byrne él.

A színésznő fogyásának lehet még egy oka: a stressz, hiszen egy nála 28 évvel fiatalabb lány, AnnaSophia Robb lép a nyomdokaiba. Már elkezdték forgatni a The Carrie Diaries című sorozatot, amely a Szex és New York újságírónőjének, Carrie Bradshaw-nak a gimnazista éveit hivatott bemutatni és értelemszerűen a 80-as években játszódik majd. Bár Sarah Jessica Parker lelkesítő levelet is küldött fiatal utódjának, elképzelhető, hogy éppen egy kapuzárási pánikot él át a legnagyobb titokban. Kár, hogy ez meglátszik a külsején.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ezért érdemes a Duna Plazába látogatnod!

Ez segít majd felállni a kanapéról és leadni a pluszkilókat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X