Főoldal > AKTUÁLIS > Ki ez a lány? Ali Cobrin csillaga felfelé ível

Ki ez a lány? Ali Cobrin csillaga felfelé ível

balettdiétadögösszexiszínésznő
0

Írta: and

Az Amerikai pite 4. részében a rendezők biztosra mentek a csajfelhozatalt illetően. Az egykori cserediák, Nadja (Shannon Elisabeth) csillaga már-már leáldozott, kb. 2 percet szántak rá a film végén. Felbukkantak azonban új dögös bombázók is! Köztük a legfiatalabb a 23 éves Ali Cobrin, aki Karát, Jim fiatal szomszédját alakítja. Gyerekkorában a srác sokat vigyázott rá, […]

Az Amerikai pite 4. részében a rendezők biztosra mentek a csajfelhozatalt illetően. Az egykori cserediák, Nadja (Shannon Elisabeth) csillaga már-már leáldozott, kb. 2 percet szántak rá a film végén. Felbukkantak azonban új dögös bombázók is!

Köztük a legfiatalabb a 23 éves Ali Cobrin, aki Karát, Jim fiatal szomszédját alakítja. Gyerekkorában a srác sokat vigyázott rá, a kislány pedig természetesen fülig belezúgott az idősebb fiúba. Sok évvel később el is hívja a 18. születésnapjára, ahol a sok alkohol hatására nem csak az érzelmeit vallja be Jimnek, de megszabadul a ruháitól is.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Ali hiányos öltözetben mutatta meg magát a kamerák előtt. Két éve megmutatta magát a Maxim magazinnak melltartó nélkül, vizes pólóban és egy szál bugyiban is. A látvány megihlette Tyler Shields-t, a híres fotóst is, így összehozta őt Lydia Hearsttel egy képsorozat erejéig: a lányok csókolózás közben mogyorókrémet nyalogattak egymás kezéről.

ali2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Persze, ennél komolyabb munkái is voltak. A rettegés mélye című horrorfilmben szerepelt (Magyarországon csak DVD-n adták ki) és a Look című kukkolós tévésorozat egyetlen évadjában. Itt egy 17 éves középiskolás ártatlan, naiv fruskát alakít, aki elhiszi, hogy összebarátkozhat a suli legnépszerűbb lányával, aki a tradícióknak megfelelően tipikus gonosz – gondoljunk csak a Bajos csajok című filmre. Az első küldetése például az, hogy az új „udvarhölgyét” rávegye a szüzessége elveszítésére.

Ali a Maxim magazinnak elmondta, hogy annak ellenére, hogy ő a dögös, formás nőt testesíti meg, nem bukik a nagyon maszkulin férfiakra. A korábbi pasijai főként szép arcú színészek, balettáncosok voltak, de azért nem fogja bánni, ha egyszer összekeveredik egy focistával.

A színésznőt legközelebb egy romantikus vígjátékban láthatjuk, a Life’s an Itch-ben. Szexi jógaoktatót alakít majd, akinek nem tud ellenállni egy kétgyermekes édesapa.

Ali kedvence:

A színésznő szerelme a balett. Kislánykorától balerinának tanult, és bár a hivatás álom marad, a mai napig sokat táncol.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X