Főoldal > AKTUÁLIS > Veszélyes diétába kezdett a sztár

Veszélyes diétába kezdett a sztár

bikinifogynifotózásvékony
0

Írta: and

A trinidadi származású botrányhősnő, Nicki Minaj hamarosan egy bikinifotózáson vesz részt. Bármennyire is dögös, bármennyire is magabiztos, nagyszájú lány, erre az alkalomra a lehető legjobb formáját szeretné hozni, és nagyon úgy tűnik, hogy az számára nem a mostani… A pinkmániás rapper két hét alatt 13 kilótól szeretne megszabadulni, ami egyáltalán nem egészséges dolog. Sőt az […]

A trinidadi származású botrányhősnő, Nicki Minaj hamarosan egy bikinifotózáson vesz részt. Bármennyire is dögös, bármennyire is magabiztos, nagyszájú lány, erre az alkalomra a lehető legjobb formáját szeretné hozni, és nagyon úgy tűnik, hogy az számára nem a mostani…

A pinkmániás rapper két hét alatt 13 kilótól szeretne megszabadulni, ami egyáltalán nem egészséges dolog. Sőt az sem, ahogy ezt a fogyást elképzeli: teljesen lemondott a cukorról és a keményítőről. Persze csak a fotózásig, utána valószínűleg újra magára szedi a leadott kilókat, sőt még az is lehet, hogy többet.

Ilyen megszorításokkal valóban elérheti a célját és vékonyabb testtel pózolhat majd a bikinikben, de senki ne higgye, hogy ez követendő példa. Az ehhez hasonló drasztikus módszerekkel hirtelen lehet elérni látványos fogyást, de nagyon megviseli a szervezetet és szinte garantált a visszahízás.

nicki3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Gondoljunk csak bele, ugyanezzel a módszerrel Nicki le tudna-e adni egy hónap alatt 26 kilót? A válasz egyértelmű nem. Ráadásul egyáltalán nem is kövér, egészen egyszerűen csak húsosabb alkat. Elég ránézni a popsijára: nem lötyög a hájtól, hanem kemény, mint a kő. Vajon miért nem tudja elfogadni magát úgy, ahogy van egy szexi, sikeres nő? És milyen értékrendet közvetít a rajongóinak azzal, hogy egy bikinis fotózás kedvéért hirtelen nádszálvékony akar lenni? Hogyan illeszkedik ez a fekete Barbie imidzsébe?

Természetesen lehetne a duettkirálynő is vékonyabb, ha szeretne, de sokkal jobban tenné, ha egészséges életmóddal érné ezt el, nem pedig megágyazva a jojó-effektusnak. A mozgással nincs is nála probléma, hiszen rengeteget táncol, edz, folyamatosan pörög. Viszont az étkezéssel annál több gondja akad. Nicki nemrég bevallotta, hogy fogalma sincs, hogyan kell egészségesen étkezni. Valószínűleg ezért gondolta, hogy a keményítő és a cukor megvonásával minden megoldódik.

Pedig nem fog. Az lehet, hogy néhány képen nagyon jól fog mutatni, de az életben csak akkor maradhat olyan, ha a továbbiakban mindig odafigyel arra, hogy mit és mikor eszik. Nem csak akkor, ha bikiniben szeretnék lefotózni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Látványos loknik könnyen és gyorsan


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X