Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott 15 kilót Mádai Vivien

Így fogyott 15 kilót Mádai Vivien

diétaedzésedzőteremfogynisquash
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Nem túlzás kijelenteni, hogy Mádai Vivien elmúlt évét a diéta és a mozgás tette ki, hiszen az RTL Klub Reflektor című műsorának bájos műsorvezetője összesen 15 kilótól szabadult meg. A FitBalance Aréna sajtóebédjén elárulta a Wellness Cafénak, hogyan sikerült […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Nem túlzás kijelenteni, hogy Mádai Vivien elmúlt évét a diéta és a mozgás tette ki, hiszen az RTL Klub Reflektor című műsorának bájos műsorvezetője összesen 15 kilótól szabadult meg. A FitBalance Aréna sajtóebédjén elárulta a Wellness Cafénak, hogyan sikerült ezt elérnie, illetve hogyan tartja most a súlyát.

„Úgy gondolom, hogy a diéta mindig személyre szabott dolog. Tehát ha valaki le akar fogyni, akkor magának kell kikísérleteznie, hogy neki mi válik be. Nekem az jött be, hogy délután 1 óráig nem ettem semmit” – kezdte a beszélgetést Viven.

Majd hozzátette, ő is tisztában van azzal, hogy a dietetikusok szerint számára is napi öt-hat étkezés lenne ideális, de nála ez a tipp sajnos nem vált be. „Azt tapasztaltam, ha reggel elkezdek enni, akkor egész nap, megállás nélkül falatozom. De mivel délelőtt nem ettem, eléggé össze tudott szűkülni a gyomrom, és vissza tudtam fogni magam” – magyarázta.

A műsorvezetőnek elsősorban nem az jelentett nehézséget, hogy le kellett mondania a reggeliről, hanem az, hogy nagy kedvenceit, az édességeket és a szénhidrátokat is csak mértékkel fogyaszthatta. „Ezekről elég nehezen mondok le, hiszen imádom például a tésztaféléket. De helyettük egészségesebb alternatívákat kellett találnom, így például több zöldséget, gyümölcsöt ettem” – árulta el.

madai4.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Emellett még jelentős változás történt az étkezési szokásaiban: a műsorvezető elkezdett figyelni a folyadékpótlásra, és ma már természetes számára, hogy napi két-három liter vizet fogyaszt, ami korábban nem volt rá jellemző.

A diétát pedig igyekezett rendszeres sporttal is kiegészíteni, méghozzá olyan mozgásformák közül válogatva, amelyek közel állnak hozzá. Így a téli hónapokban hétvégenként síelni járt, mostanában pedig fut, squashol vagy teniszezik.

„Egyébként nem vagyok az a konditerembe járó típus, mert monotonnak érzem a benti mozgást, és még zenével sem mindig tudom magam feldobni egy edzőteremben” – tette hozzá a csinos sztár.

Majd azt is elárulta, hogy a diétájának már vége, de napjainkban is odafigyel arra, mit eszik, és sem a vízfogyasztást, sem a rendszeres mozgást nem mellőzi. Így nemcsak azt reméli, hogy megtartja a súlyát, hanem azt is, hogy egészséges és kiegyensúlyozott maradhat a jövőben is.

Vivien tippje a belső harmóniáért

„A nagy elvárások helyett inkább a kisebb, teljesíthető célokra koncentrálok, amelyek elérése mindig nagyon boldoggá tesz. Emellett minden napban találok egy olyan apróságot, aminek örülhetek, legyen az akár a kedvenc dalom a rádióban, vagy egy kedves mosoly” – mondta Mádai Vivien.

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!

Fotó: Sunhill Media


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X