Főoldal > AKTUÁLIS > A tánc és a húsmentes táplálkozás a színésznő titka

A tánc és a húsmentes táplálkozás a színésznő titka

alakszínésznőtáncvegetáriánus
0

Írta: and

Polyák Lilla férjével, Homonnay Zsolttal érkezett Hrivnák Tünde divatbemutatójára, a New York Caféba, ahol a tervezőnő magyar motívumokkal díszített vadász kollekciójának első darabjait mutatták be. Lilla párjával együtt énekelt a bemutatón, illetve ők töltötték be az est házigazdáinak szerepét is. Azonban a színész-énekesnőn nem látszottak a fáradtság jelei, sőt, mosolyogva adott interjút a Wellness Cafe-nak. […]

Polyák Lilla férjével, Homonnay Zsolttal érkezett Hrivnák Tünde divatbemutatójára, a New York Caféba, ahol a tervezőnő magyar motívumokkal díszített vadász kollekciójának első darabjait mutatták be.

Lilla párjával együtt énekelt a bemutatón, illetve ők töltötték be az est házigazdáinak szerepét is. Azonban a színész-énekesnőn nem látszottak a fáradtság jelei, sőt, mosolyogva adott interjút a Wellness Cafe-nak.

„Nagyon szeretem Tünde ruháit. Az a legjobb ezekben a darabokban, hogy olyan természetességgel ötvözik a tradicionális magyar motívumokat a mai modern stílussal, hogy az ember nem is gondolkodik azon, milyen exkluzív ruha van rajta, hanem teljesen természetesen tudja viselni. Ez a helyzet a vadász kollekcióval is” – árulta el.

Rajongói szerint a természetesség Lilla személyét és színpadi jelenlétét is áthatja. Ezen kívül sokan úgy vélik, van még egy fontos tényező, ami miatt szinte minden jól áll a Madách Színház színésznőjének: alakja két kisfia születése után is karcsú maradt.

Arra a kérdésre, hogyan őrzi vonalait, Lilla nevetve válaszolt. „Általában úgymond vegetáriánus étrend szerint étkezem, de ez így nem teljesen igaz: halat fogyasztok, mondjuk elég keveset, de másféle húst egyáltalán nem eszem” – árulta el.

polyak2.jpg ()

A képgaléria megtekintéséhez kattints a képre!

A bio életmód híveiként Lilla és családja igyekeznek organikus gazdaságokból beszerezni, amire a konyhában szükségük van. „Persze ez nem mindig lehetséges, különösen egy olyan hajtós időszakban, amiben most élünk: gőzerővel folynak a Mary Poppins című musical próbái, amit szeptemberben mutatunk be a Madách Színházban” – tette hozzá.

A darab címszereplőjeként olykor 12 órát dolgozik, így az egészséges életmód olykor nehezebben megvalósítható számára. „De már a színházi büfében felkerült egy vegetáriánus menü is az étlapra, miattam. És én voltam az, aki kiharcolta, hogy beszerezzenek rizstejet, ami nagyon lényeges szerepet kap a táplálkozásomban” – mesélte.

Lilla a színpadi mozgás és a hétköznapok felpörgetett ritmusa mellett igyekszik a rendszeres sportra is időt szakítani. „A táncos mozgásformákat nagyon szeretem, például a zumbát, de erre a mostani próbaidőszakomban nincs is szükségem, hiszen 6 órás táncpróbáink vannak, ami úgy érzem, elég nekem” – mondta mosolyogva.

Lilla természetesen a kikapcsolódásra is talál időt. „Legszívesebben a gyerekeimmel és a férjemmel töltöm a szabadidőmet, és bármi, amit együtt csinálunk, kikapcsolódást jelent számomra” – tette hozzá.

Fotó: RTL Klub

Hidratálás belülről: A gyönyörű és egészséges bőr egyik titka


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X