Főoldal > DIÉTA > Így lehetsz egy másodperc alatt vékonyabb

Így lehetsz egy másodperc alatt vékonyabb

alak
0

Írta:

Egy instasztár megmutatta, hogyan pózoljunk, hogy vékonyabbnak tűnjünk.

Olivia Nevill mindent megtesz azért, hogy megmutassa, mennyire torz képet sugallnak az emberek a közösségi médiában. Az Instagramon több százezer követővel rendelkező nő rendszeresen mutatja meg testét előnytelen pozíciókban. Aktuális friss posztjában két „előtte-utána” képet osztott meg, az egyiken behúzott hassal, közvetlenül mellette pedig természetesebb testtartással látható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olivia Nevill (@livlivinlife__) által megosztott bejegyzés

„Hogyan lehet, hogy az egyik társadalmilag elfogadott, a másik meg nem, mikor ugyanarról a testről beszélünk? Ez az egyetlen hely, ahol normává vált, hogy a testünket mindig a beállított, legjobb pozíciójában mutassuk meg, és ne merjük felvállalni, valójában hogyan néz ki, amikor mozgunk és a mindennapi tevékenységeinket végezzük – tehát hogyan néz ki a testünk az idő túlnyomó többségében. Olyan könnyű beleesni abba a csapdába, hogy azt hisszük, mindenki úgy néz ki, mint a legjobb formájában, de az igazság az, hogy valójában nem így van. Pózolás, szerkesztés, szűrők, sok minden kerül bele minden egyes képbe, amit a feededen végiggörgetve látsz” – írta a felvételek alá.

Tartalmaival Olivia az önelfogadásra buzdít, továbbá arra, hogy úgy szeressük magunkat, ahogy vagyunk, és ne az Instagram által látott képeknek akarjunk megfelelni.

Forrásunk volt. 

Címlapkép: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X