Főoldal > AKTUÁLIS > Elle MacPherson 5 tippje a szuper alakért

Elle MacPherson 5 tippje a szuper alakért

eszelgumiszalagpercszuper alak
0

Írta: and

Elle MacPhersonról sokak szerint mindent elmond, hogy beceneve a divatszakmában A Test, hiszen alakja egész egyszerűen elképesztő – két gyermek után, az ötödik iksz felé haladva is. A szupermodellként, tévés személyiségként és producerként is ismert Elle-ről persze sokan azt gondolják, hogy ezekért a vonalakért folyamatosan sanyargatja magát, de szerinte a titok egész másban rejlik. Tippjeiből […]

Elle MacPhersonról sokak szerint mindent elmond, hogy beceneve a divatszakmában A Test, hiszen alakja egész egyszerűen elképesztő – két gyermek után, az ötödik iksz felé haladva is.

A szupermodellként, tévés személyiségként és producerként is ismert Elle-ről persze sokan azt gondolják, hogy ezekért a vonalakért folyamatosan sanyargatja magát, de szerinte a titok egész másban rejlik. Tippjeiből és tanácsaiból számodra is ki fog derülni, mi mindenre gondol.

1. Az edzés nem kínszenvedés!

Ha eddig úgy álltál a sportoláshoz, hogy ez a szükséges rossz, amit az alakodért el kell szenvedned, Elle szerint rossz úton jársz. Át kell állítanod a gondolkodásod, tehát a szenvedés helyett inkább tudatosítsd magadban, hogy a sport azért van, hogy kiadd a plusz energiákat, miközben még jól is érzed magad az edzőteremben.

2. Napi 20 perc is elég!

Nem kell egész nap súlyokat emelgetned, vagy órákat töltened a futópadon. Az ausztrál szépség edzője, James Duigan egy olyan intenzív edzésprogramot dolgozott ki Elle számára, mely szerint már napi 20 perc sportolás is elegendő káprázatos alakja megőrzéséhez. Az edzések során a 48 éves sztár nemcsak kalóriát és zsírt éget, hanem tartásjavító- és izomtömeg növelő gyakorlatokat is végez.

elle2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Gumiszalaggal a formás combokért!

Elle nemcsak a guggolást, kitörést, fekvőtámaszozást és kardiózást végzi lelkesen az edzőteremben, hanem egy speciális „lépkedős” gyakorlatot is. Két térdét egy gumiszalaggal aránylag szorosan összeköti, kissé behajlítja térdeit, kezét a csípőjére teszi, így lépked jobbra-balra, ezzel erősítve a combjait. Ha pedig ki kell hagynia az edzést, igyekszik többet mozogni a gyerekeivel, vagy aktívan kikapcsolódni: úszni, szörfözni és teniszezni.

4. Nézd meg, mit eszel!

A 183 cm magas sztár a táplálkozásra is ügyel, ami már nemcsak saját maga, hanem két kisfia fejlődése és egészsége miatt is nagyon fontos számára. Igyekszik bio hozzávalókból készült ételeket fogyasztani. Asztalukra sok zöldség, saláta, sovány hús és friss gyümölcs kerül, amitől neki és családjának nemcsak több energiája lesz, hanem hirtelen éhségérzetük sem fog támadni.

5. Légy türelmes önmagadhoz!

A szupermodell is egyetért azzal, hogy sokan azzal követik el a legnagyobb hibát, ha azonnali eredményeket várnak az életmódváltással, holott néhány hét egészséges étkezés vagy 3-4 mozgással töltött óra után még legfeljebb átmeneti sikereket érhetünk el. Ezért neked is azt tanácsolja, hogy légy türelmes magadhoz, és törekedj odafigyelésre, valamint egyensúlyra életed minden területén, és akkor az eredmények sem maradnak el.

Így segítsd a méregtelenítést és az emésztést!

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!

Hidratálás belülről: A gyönyörű és egészséges bőr egyik titka

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X