Főoldal > AKTUÁLIS > Így lendült topformába az új Carrie Bradshaw

Így lendült topformába az új Carrie Bradshaw

diétaszörftonhalúszás
0

Írta: and

Szexi, gyönyörű, elképesztően sikeres és öntudatos. Nem is csoda hát, ha a fél világ máris AnnaSophia Robb lábai előtt hever, pedig a színésznő még alig múlt 18 éves. Nemrég azért került az érdeklődés középpontjába, mert megkapta Carrie Bradshaw szerepét a most készülő Carrie naplója (The Carrie Diaries) című sorozatban. AnnaSophia nagyon felkészülten és persze remek […]

Szexi, gyönyörű, elképesztően sikeres és öntudatos. Nem is csoda hát, ha a fél világ máris AnnaSophia Robb lábai előtt hever, pedig a színésznő még alig múlt 18 éves. Nemrég azért került az érdeklődés középpontjába, mert megkapta Carrie Bradshaw szerepét a most készülő Carrie naplója (The Carrie Diaries) című sorozatban.

AnnaSophia nagyon felkészülten és persze remek formában bújik a Sarah Jessica Parker által ikonikussá tett karakter bőrébe. Ám a negyvenes világsztár rajongóinak nem kell aggódniuk, hiszen szóba sem került, hogy kedvencüket fiatalabb színésznőre cserélik, hiszen AnnaSophia a gimnazista Carrie-t kelti életre.

A fiatal sztár hollywoodi források szerint nagyon sokat készült a szerepre, ami elsősorban a Szex és New York sorozat és filmek megismerését jelentette számára. A fizikai felkészülést sem érezhette olyan keménynek, hiszen az Életem a szörf, vagyis a Soul Surfer című mozira topformába lendült. Így kőkemény alakformálás helyett az volt a feladata, hogy megtartsa fittségét és szuper alakját.

annasophia2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az Életem a szörf című filmben Bethany Hamiltont formálta meg, egy olyan fiatal szörfös lányt, aki egy cápatámadás során elveszítette az egyik karját. Erre a szerepre nyolc hét alatt készült fel, méghozzá különféle vízisportokkal, rengeteg úszással és víz alatti gyakorlatokkal, has- és hátizom-erősítéssel, és persze szörfözéssel.

A deszkán való napi kétórányi gyakorlás pedig nemcsak azt tette lehetővé, hogy rövid idő alatt sokkal ügyesebben szelte a habokat, hanem sokkal fittebbnek és erősebbnek is érezte magát.

„A vízben elképesztően kemények az edzések. A testem minden izmának keményen kellett dolgoznia azért, hogy a felszínen maradjak, és a deszkámmal sikeresen manőverezhessek a hullámok hátán” – nyilatkozta a sztár.

AnnaSophia nemcsak új edzésprogramot, hanem az addigitól eltérő étrendet is követett a forgatásra való felkészülés során. Rengeteg friss salátát és proteint fogyasztott, így elsősorban csirkemell, tonhal és pulykamellfilé került a tányérjára. Emellett háromóránként evett valamit, amivel fokozta anyagcseréjét.

A rendszerességet és az egészséges ételek fogyasztását a forgatás után sem hanyagolta el, és a mozgásra is odafigyelt, bár a vízi sportok helyett számára egyszerűbb választás heti négy-öt alkalom a konditeremben, amikor futással és kick boxal tartja magát formában.

AnnaSophia tippje a harmóniáért

„Egy-egy stresszes nap végén egy csészényi levendulatea csodákra képes. Szeretem, ha egyensúly van az életemben. Egyébként a családom, a forgatások, a munkám mindig új energiával töltenek fel” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!

Így segítsd a méregtelenítést és az emésztést!

4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X