Főoldal > AKTUÁLIS > Nassol, mégis szupervékony! Így őrzi alakját a csinos sorozatsztár

Nassol, mégis szupervékony! Így őrzi alakját a csinos sorozatsztár

diétajoghurtmeznasssajt
0

Írta: and

Bizonyára te is épp elégszer hallottad már a barátnőidtől, hogy a nassolás miatt rakódik ránk a legtöbb pluszkiló. Nos, Kelly Ripa ezzel nem teljesen ért egyet: a 41 éves modell-színésznő inkább úgy gondolja, meg kell válogatnunk, milyen finomságokkal csillapítjuk éhségérzetünket, és persze mikor. Az All My Children című sorozat sztárjaként és modellként is sikeres Kelly […]

Bizonyára te is épp elégszer hallottad már a barátnőidtől, hogy a nassolás miatt rakódik ránk a legtöbb pluszkiló. Nos, Kelly Ripa ezzel nem teljesen ért egyet: a 41 éves modell-színésznő inkább úgy gondolja, meg kell válogatnunk, milyen finomságokkal csillapítjuk éhségérzetünket, és persze mikor.

Az All My Children című sorozat sztárjaként és modellként is sikeres Kelly egy interjú során elárulta, melyek a kedvenc nassolnivalói, melyekkel nap mint nap kényezteti magát. Íme, a sztár öt favoritja, melyekről neked sem kell lemondanod.

Görög joghurt

A sorozatszínésznő hűtőjében mindig van görög joghurt, amit a nap bármely időszakában büntetlenül élvezhet. „Nincs ennél gyorsabb és egészségesebb kényeztetés! Szerintem úgy a legfinomabb, ha fekete áfonyát és pisztáciát is adsz hozzá” – tanácsolta mindnyájunknak a sztár.

Levendulás méz

„Ez a reggelim, a kedvenc desszertem, vagyis a legszuperebb édesség a világon. Én magam készítem el, és nagyon egyszerű: egy üvegnyi mézhez egy kevés levendulát adok, ami leül az aljára, és az íze, valamint az illata is rövid idő alatt átjárja a mézet. Isteni csemege” – mondta Kelly.

kelly3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Sajtok

A színésznő elárulta, hogy a sajtokról egyszerűen nem tud lemondani. „Néhány éve abbahagytam a sajtevést, de rájöttem, hogy enélkül a kedvenc szendvicseim sem ízlenek” – nyilatkozta.

Friss gyümölcsök

Háromgyerekes anyukaként azt mondja, nem nehéz a gyerekeit egészséges ételekhez szoktatnia, hiszen náluk ez nem kényszer, hanem régóta tartó életmód.
„Mindig is kiváló alapanyagokból készülő, egészséges ételeket adtunk a gyerekeknek. Csokis doboz helyett például egy hatalmas tál friss gyümölcsből csemegéznek” – mondta a színésznő.

Az ételek valódi íze

A színésznő kerüli a szószokat, mártásokat és önteteket, így, ha ő főz a családra, inkább igyekszik az ételek valódi ízét kiemelni. „Grillezett csirkemell szeleteket spenótágyon tálalok a gyerekeknek, egy kis citrommal és olívaolajjal leöntve. Ez mindannyiunk egyik nagy kedvence” – tette hozzá.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X