Főoldal > AKTUÁLIS > Mi történt vele? Emma Thompson rémesen néz ki

Mi történt vele? Emma Thompson rémesen néz ki

étkezésfutásrémesszínésznő
0

Írta: and

Alakításai mellett Emma Thompsont számos rajongója azért is kedveli, mert ötvenes éveiben járva is a természetesség híve: nem tartozik a plasztikai sebészek visszajáró vendégei közé, és általában csinosan, nőiesen, igazi filmcsillaghoz illően jelenik meg a nyilvánosság előtt. Az utóbbi időben viszont kissé megkopott a hollywoodi csillag fénye, ugyanis szörnyű állapotban kapták őt lencsevégre. A színésznőt […]

Alakításai mellett Emma Thompsont számos rajongója azért is kedveli, mert ötvenes éveiben járva is a természetesség híve: nem tartozik a plasztikai sebészek visszajáró vendégei közé, és általában csinosan, nőiesen, igazi filmcsillaghoz illően jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Az utóbbi időben viszont kissé megkopott a hollywoodi csillag fénye, ugyanis szörnyű állapotban kapták őt lencsevégre. A színésznőt Cannes-ban fotózták le, méghozzá új filmje, a Love Punch forgatásán, és a róla készült lesifotók tanúsága szerint arcán és alakján is nyomokat hagyott az idő vasfoga.

A világsztár rajongói abban reménykednek, hogy Emma Thompson lepukkant külseje csak a Love Punch-nak tudható be, és hisznek abban, hogy a forgatás befejeztével ismét visszanyeri ápolt külsejét.

emma2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az 53 éves, londoni születésű híresség egyébként mindig is azt hangoztatta és képviselte, hogy szépen szeretne megöregedni, és a plasztikák, valamint egyéb költséges beavatkozások helyett a természetesség és az egészség a fontos számára.

Ennek érdekében évek óta nagyon odafigyel arra, mi kerül a tányérjára: igyekszik minőségi alapanyagokból készülő ételeket fogyasztani, és a mennyiségekre akkor is odafigyel, ha épp nagyon megkíván valamit.

A színésznő egyébként nem hisz abban, hogy bármit is meg kellene vonnia magától, hiszen úgy véli, a szervezete nem véletlenül kíván meg bizonyos ízeket, vagy épp kedvenc ételeit, italait. Ezért bármit elfogyaszt, amit megkíván, de az évek, évtizedek során megtanult mértéket tartani.

A kétszeres Oscar-díjas világsztár ezen kívül arra is figyel, hogy ne legyen túl szigorú önmagához, és egy-egy nehéz nap után szereti megjutalmazni magát. Egyik kedvence a vörösbor, amiből olykor lassan, élvezettel kortyolgat el egy-egy pohárnyit.

A bevitt kalóriák egy részét pedig örömmel mozogja le, mivel megtalálta azt a mozgásformát, ami hozzá a legközelebb áll. Ehhez pedig elmondása szerint sem személyi edzőre, sem drága konditerem-bérletre nincs szüksége.

„Az edzőtermeket utálom, de csaknem minden nap futok. Azt szeretnék enni és inni, amire igazán vágyom, emellett a futás jó kedvre is derít. És mindenki tudja, hogy negyven felett egy nőnek még fokozottabban kell ügyelnie a helyes étkezésre és a megfelelő mennyiségű mozgásra, különben a kilók bizony felrakódnak ránk” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X