Főoldal > AKTUÁLIS > 6+1 szuper program szeptember első napjaira

6+1 szuper program szeptember első napjaira

bőrprogram
0

Írta: and

Úgy érzed, az ősz a legszomorúbb évszak, és már előre tartasz a hűvöstől, az esőtől és a sö

Úgy érzed, az ősz a legszomorúbb évszak, és már előre tartasz a hűvöstől, az esőtől és a sötét estéktől? Ne tedd! Vedd fel inkább a kedvenc, színes ruhád, egy kényelmes cipellővel, és válogass kedvedre a Wellness Cafe programajánlójából. Így számodra is garantáltan jókedvűen, mosolygósan indul majd a szeptember!

1. Fesztiválozz tovább: már zajlik a II. Budavári Sörfesztivál!

Szerdán nyitotta meg kapuit a II. Budavári Sörfesztivál, ahol közel 200 fajta hazai és nemzetközi, ismert és kevésbé ismert sört és sörkülönlegességet kínálva várják a vendégeket.  A Várban – a Hunyadi- és az Oroszlános udvaron, valamint a Savoyai teraszon – 16 kiváló kisüzemi sörfőzde és a legnagyobb hazai gyárak különleges sörei is megkóstolhatók augusztus 29. és szeptember 2. között. Az Üvegtigris lakókocsiba is betekintést nyerhetünk, míg esténként DJ-k fokozzák a hangulatot. Az öt nap alatt közel 40 zenekar – a nyitónapon a Republic – és a legnépszerűbb Dumaszínházas humoristák is fellépnek, a külföldi sztárvendég pedig idén, a pénteki napon a svéd Rednex lesz.

További információk: http://www.budavarisorfesztival.hu/

sor2.jpg ()2. Cuki cuccok – keresd fel Emily kincsesboltját!

Felturbóznád egy kicsit a ruhatárad őszre, de nem a megszokott holmikra vágysz? Akkor vedd az irányt Emily Kincsesboltja felé, ahol a legtrendibb őszi ruhák és kiegészítők mellett akciós termékek, otthonod szépítésére szolgáló kiegészítők és ajándékok közül is válogathatsz, melyeket akár online is megrendelhetsz. Csald el a barátnőidet is egy csajos shopping délutánra, vagy hagyd magad elcsábítani – különösen, ha ilyen mesés cuccok közül válogathattok!

További infók és a bolt elérhetőségei itt találhatóak: http://www.kincsesbolt.hu/

3. Ezt ne hagyd ki! Női Mozgásfesztivál a Millenárison

Készítsd te is a sportcipőidet és az edzőcuccod, és ne hagyd ki szeptember 2-án XIV. Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivált a Millenáris Parkban. A szervezők több mint 80 féle mozgásformával készülnek, melyek között olyan újdonságok is megtalálhatóak, mint a meridián torna 3-1-2, az Esések Iskolája, az XBOX 360 játéksarok és a ketrecfoci.

A belépés ingyenes, bővebb információkat itt találsz: http://millenaris.hu/rendezvenyek 

4. Nevezz be! Táncmaraton a Trafóban

Régóta kacérkodsz a táncolás gondolatával? Már megtetted az első lépéseket? Esetleg ez lett az életed? Bárhol is jársz ezen az úton, szeptember első hétvégéjén a Trafóban a helyed! A Táncmaraton első napján reggeltől estig kipróbálhatsz számtalan izgalmas tánctechnikát. Végigjárhatod a tánctörténelmet Martha Grahamtől egészen napjainkig. Felléphetsz a Trafó színpadára és a stúdióban is együtt izzadhatsz több lelkes mozogni vágyóval. Az egész napos táncolás során Budapest legjobb modern és kortárs tánctanáraitól tanulhatsz, konzultálhatsz velük, valamint érdeklődhetsz a város más tánciskoláiban induló kurzusokról.

További infók és részletes program: http://www.trafo.hu/hu-HU/tancmaraton

5. Nézed a paralimpiát?

Londonban még mindenki a nyári játékok lázában ég, ugyanis augusztus 12-én nem ért véget a londoni eseménysorozat. Több millióan folytatják a szurkolást, vagy kóstolnak bele első ízben a londoni játékok versenyeibe a szeptember 9-ig tartó paralimpián. Ez lehet az első teltházas paralimpia, amiről te sem maradsz le, ha a megfelelő időpontokban az M1, M2 és Duna World csatornákra kapcsolsz!

A versenyek és összefoglalók pontos időpontját itt is megtalálod.

6. Fiatalság, borosság

Ezzel a mottóval készülhetsz te is a 21. Budavári Borfesztiválra, ahol a szervezők ígérete szerint idén a fiataloké, pontosabban az ifjú borászoké lesz a főszerep, akik talán nem is álmodtak ennél jobb bemutatkozási lehetőségről. Magyarország legnagyobb borszakmai rendezvényén emellett lesz még jótékonysági borárverés, bemutatkozik számos érdekes szakma, és a vendégek nyári emlékei is megelevenednek, méghozzá a díszvendég, Horvátország jóvoltából.

További információk: http://www.aborfesztival.hu/

+1: Szerelem a hatodikon

Azt hiszed, a borús őszi estéken már nem várhatnak rád olyan kellemes pillanatok, mint nyáron? Hozd vissza a romantikát egy francia film, a Szerelem a hatodikon segítségével. A történet szerint a középkorú bróker, Jean-Louis és felesége, Suzanne az átlagos nagypolgári mindennapokat élik a 60-as évek Párizsában. Az unalom és a megszokás azonban a múlté lesz, amikor a családhoz új bejárónő érkezik, Maria.  Jean-Louis azonnal beleszeret a lányba, és mindent elkövet, hogy a nő közelében lehessen, ami persze számos különös és humoros szituációt eredményez…

A filmről bővebben itt olvashatsz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X