Főoldal > AKTUÁLIS > Férjhez ment a gyönyörű színésznő

Férjhez ment a gyönyörű színésznő

házasságmozgásstresszsztár
0

Írta: and

Amikor kiderült, hogy kedvesével, Benjamin Millepied-vel kisbabát várnak, sokan biztosra vették, hogy a gyöny&

Amikor kiderült, hogy kedvesével, Benjamin Millepied-vel kisbabát várnak, sokan biztosra vették, hogy a gyönyörű Natalie Portman végre révbe ért. És ez egyre biztosabbnak tűnik, ugyanis kisfiuk születése után 14 hónappal a pár oltár elé is állt.

Az esküvőre augusztus első hétvégéjén került sor, mégpedig teljes titokban: Natalie és szerelme a kaliforniai Big Sur mellett mondták ki a boldogító igent, egy magánházban, ahová a pár csak a legközelebbi barátait és családtagjait hívta meg.

A 34 éves sztár életének egyik legfontosabb napjáról nagyon kevés információ szivárgott ki, de néhány lesifotó mégis felkerült az internetre. Ezek alapján nem is kétséges, hogy menyasszonyként is valósággal ragyogott, és fehér ruhájában is hihetetlenül csinos volt. 

A színésznők többségéhez hasonlóan Natalie is sokat ad a külsejére, és alakjával is törődik. De nem azért lett hosszú évekkel ezelőtt vegetáriánus, mert így kevesebbet mutatna alatta a mérleg, hanem azért, mert imádja az állatokat, és képtelen lenne bármelyiket is megenni – beleértve a halakat is.

natalie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Leggyakrabban friss bio zöldségek és gyümölcsök, szójatermékek, teljes kiőrlésű gabonafélék, valamint dió- és mogyorófélék kerülnek a csinos sztármami tányérjára, de néha fogyaszt sajtokat és tejtermékeket is.

Napi több, kisebb étkezést iktat be, és az asztalnál figyel arra, hogy ne egye degeszre magát. Ha pedig megéhezik két étkezés közt, nem előre csomagolt ropogtatnivalókat vagy péksüteményeket, hanem friss gyümölcsöt, magvakat, mandulát vagy zöldségféléket rágcsál.

Az önfegyelméről is híres sztár elmondása szerint nem hisz a fogyókúrákban, A fekete hattyú című Oscar-díjas mozi kedvéért viszont kilenc kilót adott le: 2011-ben a Wellness Cafe is megírta, hogy Natalie alig evett, és a forgatáson olykor 16 órát dolgozott. 

A világsztár nemcsak szerepére, hanem a kőkemény edzésekre is összpontosított. Bár gyermekkorában balettozott, 27 évesen el kellett kezdenie elölről a balettozást. A mozdulatokat végül olyan jól sikerült elsajátítania, hogy egy külföldi lap által megkérdezett balett-táncos szerint Natalie és egy balettművész produkciója közt a különbséget csak a profi táncosok veszik észre.

A felkészülést úszással egészítette ki, amivel úgy érezte, nemcsak a mozgás örömét, hanem a kikapcsolódást is biztosítja önmaga számára – elsősorban mert ez a sport egyik kedvenc hobbijára, a búvárkodásra emlékeztette őt.

A színésznő egyébként mindig nemet mond az alkoholra és a dohányzásra is, de a rendszeres mozgásra nem – és jól is teszi. Natalie évek óta a jóga elkötelezett híve, ami testének és lelkének is jót tesz, emellett elűzi a stresszt a sztár mindennapjaiból.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X