Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki most a rákbeteg tévés műsorvezető!

Így néz ki most a rákbeteg tévés műsorvezető!

betegségharmóniamellrákpilatesrák
0

Írta: and

Ha úgy gondolod, a Beckham házaspárnál nincs is boldogabb sztárpár futballista körökben, akkor

Ha úgy gondolod, a Beckham házaspárnál nincs is boldogabb sztárpár futballista körökben, akkor bizony tévedsz: Rafael van der Vaart és gyönyörű felesége, Sylvie még Victoriánál és Davidnél is jobban ragaszkodnak egymáshoz.

Ennek ékes bizonyítéka, hogy bárhol jelennek is meg, mindenütt ölelkeznek, csókolóznak, és egy percre sem engedik el egymás kezét. Legutóbb például Marbellán nyaraltak közös gyermekükkel, Damián Rafaellel, ahol boldogságukat bárki láthatta, sőt, a szemfüles fotósok munkájának következtében az interneten is megtalálhatók nyaralásuk képei.

Szerelmük és ragaszkodásuk oka pedig valószínűleg abban keresendő, hogy mindketten megérezték, milyen az, ha elveszíthetik egymást. A szépséges Sylvie-nél ugyanis 2009-ben mellrákot diagnosztizáltak, ami akkor egész családjukat sokkolta.  

„Számomra olyan volt a diagnózis, mintha bomba robbant volna a csodálatosan felépített életünkben. Lehetsz szegény vagy gazdag, szép vagy csúnya, fiatal vagy idős, a rák nem válogat” – nyilatkozta később a modellként és tévés műsorvezetőnként is népszerű Sylvie.

sylvie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette: a világ összes luxusa sem jelent védelmet a betegség ellen. „Amikor megtudod a diagnózist, te is csak egy nő vagy” – mondta. Majd egy későbbi interjúban elárulta, hogy az operációt követően gyönyörű szőke hajának elvesztése jelentette számára a legnagyobb csapást.

„A hajamra mindig is borzasztó büszke voltam, és amikor a kemó után kihullott, rémesen éreztem magam. Sokáig parókákat hordtam, de a férjem egyszer megkért, hogy ne tegyem. Azt mondta, tüsi hajjal is nőies és gyönyörű vagyok, és ő mindenkinél jobban szeret” – tette hozzá Sylvie.

A szépséges sztár nagyon hálás férjének és kisfiuknak, akik elmondása szerint sokat segítettek neki abban, hogy legyőzhesse betegségét. „A gyermekünk 3 éves volt, amikor kiderült, beteg vagyok. Nagyon nehéz volt, de együtt túljutottunk rajta” – árulta el.

A 158 cm magas sztár számára tehát a családja a legfontosabb, de mindmáig sokat dolgozik, és a külsejét sem hanyagolja el: szőke loknijait visszanövesztette, és odafigyel egészsége és fittsége megőrzésére is.

A 34 éves szépség korábban szerepelt a Szombat esti láz német verziójában, és azóta nem túlzás azt állítani, hogy a tánc az élete fontos része lett. Emellett pedig rendszeresen jár edzőterembe, ahol comb- és hasizom-erősítő gyakorlatokat végez, karjait pedig kis súlyokkal végzett feladatokkal tartja formában.

Rajongói szerint karcsú alakját jó néhány jóga- és Pilates órának is köszönheti, illetve annak, hogy nagyon odafigyel a rendszeres étkezésre, valamint egészséges ételek, például számos zöldség és gyümölcs fogyasztására.

Sylvie szépségének és tökéletes alakjának viszont valószínűleg lehet egy sokkal fontosabb oka is: a műsorvezető harmóniába került önmagával és a környezetével. Miután betegségéből felépült, minden pillanatot intenzíven akar megélni, amit férjével és kisfiukkal tölthet. Hiszen ő már tudja, milyen törékenyek vagyunk, és mennyire örülnünk kell a tökéletesen boldog, szeretetteljes perceknek, amiket a családunkkal tölthetünk.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X