Főoldal > AKTUÁLIS > Kórházba szállították az ismert énekesnőt

Kórházba szállították az ismert énekesnőt

betegségénekesnőkórházsztár
0

Írta: and

Michelle Heaton neve neked is a Liberty X együttesből lehet leginkább ismerős, ám most nem popkarrierje vagy televízi&oacute

Michelle Heaton neve neked is a Liberty X együttesből lehet leginkább ismerős, ám most nem popkarrierje vagy televíziós szereplései miatt került a média érdeklődésének középpontjába, hanem egészen más okból.

A 33 éves sztárt ugyanis nemrég váratlanul kórházba kellett szállítani. Az egyik brit napilap értesülései szerint Michelle régóta tartó szívbetegsége rosszabbodott, ezért egy kisebb operációra is sort kellett keríteni.

Az énekesnő a Twitteren nyugtatta meg rajongóit, hogy minden a legnagyobb rendben lesz vele, amit részben az orvosok segítségének és a Watford General Hospital dolgozóinak köszönhet, részben pedig férje, Hugh Hanley és kislányuk, Faith szeretetének.

A sztár régóta tudja, hogy gondok vannak a szívével, amit saját bevallása szerint is azok a fogyitabletták súlyosbítottak, amikkel régebben próbált csinosabbá és vékonyabbá válni. Ez viszont már a múlté: Michelle az utóbbi évek során sokkal inkább fittsége és egészsége megőrzését helyezi előtérbe, mint a vékonyságot – főleg, mióta anya lett.

michelle4.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A híresség idén júniusban tett fel néhány fotót magáról a Twitterre, amiken jól látszik, hogy öt hónappal kislánya születése után visszanyerte a terhesség előtti alakját. Ehhez elmondása szerint sem diétás pirulákra, sem túl szigorú fogyókúrára nem volt szüksége.

“Rendesen eszem, és hétköznapokon a nappaliban táncolok, mint az őrült, hogy olvadjanak le rólam a kilók. Az edzőterembe csak hétvégéken jutok el, amikor a férjem otthon van, és vigyáz a kislányunkra” – árulta el Michelle a Twitteren.

Majd hozzátette: szerinte 45 perc intenzív tánc csodákra képes. “Vicces, hogy az emberek általában nem hisznek a kemény edzések hatékonyságában, pedig ezt kellene tenniük. Ha az elhatározás megvan, kezdjünk el dolgozni, és az eredmény nem marad el!” – hangoztatta a sztáranyuka.

Az énekesnő az intenzív edzések mellett a helyes táplálkozásban is hisz: három főétkezést iktat be, amelyek közt tízóraizik és uzsonnázik. Összességében úgy alakítja a napját, hogy két és fél óránként mindig eszik valamit, pontosabban valami egészségeset.

Michelle nagyon szereti a tojást, a friss gyümölcsöket és zöldségeket, illetve rengeteg vizet iszik, de étrendjében (korábbi kijelentésével ellentétben) ma már a kenyér- és tésztafélék is helyet kapnak, persze csak akkor, ha teljes kiőrlésű lisztből készülnek.

A sztár úgy érzi, nagyon sokat változott az elmúlt évek, hónapok során, amit nemcsak annak köszönhet, hogy anya lett, hanem egészségesebb életmódjának, a finom és jól megválasztott ételeknek, illetve a rengeteg mozgásnak is. “Tökéletesen boldog vagyok. A férjemmel és a kislányommal teljes az életem” – árulta el.

Fotó: Michelle Heatont/Twitter


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X