Főoldal > AKTUÁLIS > Rihanna az extrém sportok rajongója

Rihanna az extrém sportok rajongója

extrém sportmozgásszörfvíz
0

Írta: and

Ha nem szexi színpadi show-ja vagy dögös szerelései miatt kerül be a bulvárlapokba, akkor Rihannáról

Ha nem szexi színpadi show-ja vagy dögös szerelései miatt kerül be a bulvárlapokba, akkor Rihannáról gyakran láthatsz tengerparton készült lesifotókat is, ugyanis a világsztár nagyon szereti a szabadidejét vízparton tölteni.

Szívesen lazít a strandon, olykor heverészik egy kicsit az árnyékban, a barátaival beszélgetve, de az egész napos lustálkodás nem neki való: a 24 éves énekesnő inkább beszalad egy kiadós pancsolásra a tengerbe, vagy kipróbál néhány extrém sportot.

A szexi sztárt legutóbb Cannes partjai mentén kapták lencsevégre, amikor egy barátnőjével parasailingezett. És bár kísérője az internetre felkerült fotók tanúsága szerint kicsit félt a levegőben, az énekesnő nagyon élvezte, hogy egy motorcsónak ejtőernyőre erősítve felhúzza őket a levegőbe.

Rihanna többször is kinyújtotta a lábait, és olykor a nyelvét is, miközben kacagva csodálta Cannes-t és a partot a levegőből. Vagány természete mellett stílusérzéke sem hagyta őt cserben odafent: a díva fehér fürdőruhában, vörösre festett ajkakkal vállalta a repülést.

rihanna2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az énekesnő egyébként nemcsak a magasban, hanem a vízen is szeret száguldani: a hajók és a motorcsónakok mellett a jet-skizés nagy rajongója, de az sem okoz számára problémát, ha egy szörfdeszkán kell ügyeskednie a hullámok hátán.

Az örökmozgó sztárnak persze nem lenne elég energiája ennyi sportra, ha nem étkezne egészséges és kiegyensúlyozott étrendje szerint, amit – több világsztárhoz hasonlóan – számára is az 5-faktoros diéta kitalálója, Harley Pasternak állított össze.

Rihannának korábban napi egy-két étkezésre volt csak ideje. Először ezen kellett változtatnia: most minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is. A diéta értelmében sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint nagyon sok szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.

Ehhez az étrendhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul. A szexi sztár heti öt, alkalmanként 25 perces edzésen mozgatja át magát, szintén Harley Pasternak szakértői utasításait és tanácsait betarva.

Rihanna bemelegítésként 5 perc kardió edzéssel kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Az énekesnő barátai szerint ennek a diéta- és edzésmódszernek köszönheti fittségét és egészségét, boldog mosolyát viszont valami egész másnak: állítólag ismét hirtelen természetű exével, Chris Brownnal randizik.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ha szeretnéd tudni Rihanna szuper alakjának titkait, nézz bele az alábbi videóba!


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X