Főoldal > AKTUÁLIS > A világ legszebb fenekű nője elárulta a titkát!

A világ legszebb fenekű nője elárulta a titkát!

fenékgyakorlatszexsztártenger
0

Írta: and

Lehet szeretni, vagy épp nem szeretni, de egy dolog biztos: Kim Kardashian mindig megtalálja a módját, hogy szerepelhessen

Lehet szeretni, vagy épp nem szeretni, de egy dolog biztos: Kim Kardashian mindig megtalálja a módját, hogy szerepelhessen a médiában. A valóságshow sztárból lett modell, műsorvezető és üzletasszony legutóbb azért került a lapok érdeklődésének fókuszába, mert azt találta mondani egy barátjának, hogy most épp szex-diétán van.

Mint arról te is több lapban olvashattál, Kim áprilisban, több évnyi szoros barátság után végre összejött Kanye Westtel, akit a hírek szerint nemcsak múzsaként és megértő társként, hanem igazi szexistennőként is elvarázsolt.

„Kim egy hét alatt három kilót fogyott, és valószínűleg még többet fog leadni. Alig van étvágya, és kedvesével folyton égetik a kalóriákat – ha értitek, mire célzok” – fecsegte el a fent említett névtelenül nyilatkozó barát az egyik amerikai lapnak.

kim2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A világ legszexibb fenekű nőjének is megválasztott sztár láthatóan most is büszke a vonalaira. Még augusztusban került fel róla néhány bikinis fotó a netre, amikor Miami tengerpartján mozgatta át nők milliói által irigyelt testét. Kim nyújtógyakorlatokat végzett, sokat sétált és kocogott a homokban egy barátjával, majd a habokba is beszaladt egy kis felfrissülést keresve.

Érdekesség, hogy a legfittebb világsztárok kimondottan szeretnek a tengerparton sportolni, gondolj csak a hullámok legszexibb lovagjára, Matthew McConaughey-re, vagy a női sztárok közül Julianne Hough-ra és Rihannára. De jó példa az örökifjú világsztár, Madonna is, aki a parti homokban kocogva akár 1.6-szor több kalóriát égethet el, mintha sima felületen róná a kilométereket.

Kim Kardashianről viszont nem lehetett eddig elmondani, hogy nagyon következetes lett volna a fittség és a szuper alak elérésében. Voltak időszakok, amikor rendszeresen sportolt, sőt, edzőruhájában aludt, hogy reggel első útja saját konditermébe vezessen.

Máskor viszont – egészséges ételek helyett – inkább diétás shake-ektől, sütidiétától és gyors fogyókúráktól várta a szerencsés változást. Ezekről azonban ő maga is látta, hogy csak ideiglenes eredményt hoznak, ezért felkért egy személyi edzőt, hogy állítson össze számára egy egészségesebb étrendet.

„Próbálok kevesebb gyorséttermi kosztot és édességet enni, nagyon ritkán iszom szénsavas üdítőt, ugyanakkor sok proteindús ételt fogyasztok” – mondta korábban, ám az életmódváltás tartós sikere elmaradt. „Amikor New Yorkban és Európában forgattam, pár hét alatt 5 kilót híztam. Az emberek azt hitték, terhes vagyok” – vallotta be egy tévéműsorban.

Most azonban úgy tűnik, végre egy olyan férfi van mellette, aki olyannak szereti őt, amilyen – domborulataival, nőies alakjával és kissé szeszélyes személyiségével egyetemben. Kanye bátorítása, bókjai és szerelmes szavai után pedig talán Kim is megtanulja elfogadni a testét, olyannak, amilyennek az Anyatermészet adta, és drasztikus fogyókúrák vagy ideiglenes súlycsökkentő megoldások helyett azt helyezi majd előtérbe, hogy fitt, boldog és egészséges legyen.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X