Főoldal > AKTUÁLIS > Borzalmasan lepukkant a világ legszebb nője!

Borzalmasan lepukkant a világ legszebb nője!

fogyókúrasztár
0

Írta: and

Bár gyakran ragyog a kamerák előtt, és a Topmodell leszek! című műsor résztvevőinek is számos taná

Bár gyakran ragyog a kamerák előtt, és a Topmodell leszek! című műsor résztvevőinek is számos tanácsot ad a minél szuperebb megjelenés érdekében, Tyra Banks civilben bizony nem mindig fest úgy, mint egy igazi szupermodell.

A 38 éves sztárt legutóbb New Yorkban fotózták le, amikor felpuffadt arccal, karikás szemekkel indult kocogni. A képek gyorsan fel is kerültek az internetre, és ezek láttán a legtöbben talán nem is azt kifogásolták, hogy a világ egyik legszebb nőjének tartott Tyra egy grammnyi sminket sem viselt, hanem azt, hogy mennyire nem ad magára a hétköznapokon.

Pedig a modell-műsorvezető nemrég a New York Fashion Weeken bizonyította, hogy nemcsak szép, hanem nagyon dögös is tud lenni: a Marchesa és Jeremy Scott divatbemutatóin az első sorban ült, megjelenése pedig kifogástalan volt.

tyra2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Azok, akik kritizálják, általában nem is nyilvános szerepléseken prezentált külseje miatt emelnek szót a híresség ellen, hanem azért, mert civilben gyakran nem ad magára. Ez olykor öltözködése mellett arra is vonatkozik, hogy bizony fittyet hány a rárakódó kilókra.

Ez a Wellness Cafe szerint nem is lenne gond, ha ápoltan, előnyös ruhákban lépne ki a lakásából, és nem beszélne folyton a kilóiról. De az elmúlt években többször is súlyproblémái miatt került a lapok érdeklődésének középpontjába.

2007-ben kijelentette ugyan, hogy szereti a saját testét, és kifejezetten tetszik neki az a jó pár pluszkiló, amit magára szedett, ám később meggondolta magát, és lefogyott. 2011-ben már arról írt a sajtó, hogy több mint 20 kilót hízott, amit később leadott, de súlyfeleslegének távoltartásával a mai napig küzd.

Tyra elképesztően sikerorientált nő, így vékonysága megőrzését is egy olyan célnak fogja fel, amiért számos dologra hajlandó. Egy évvel ezelőtt például lecserélte a tévészobájában lévő kanapét – méghozzá egy ellipszistrénerre és egy futópadra.

„Mindig a kanapéról néztem a Szex és New York epizódjait, de ennek most vége. Beteszem a DVD-t, és tudom, hogy egy rész körülbelül 30 perces. Addig ellipszistrénerezem” – mondta egy interjúban.

A fogyáshoz elmondása szerint nem volt szüksége nagyobb étrendváltásra, csupán egy kis odafigyelésre, és arra, hogy ne hagyjon ki egyetlen főétkezést sem, kedvenc ételeit pedig olykor alacsonyabb kalóriatartalmú falatokkal helyettesítse. 

A modell egyébként szerencsésnek vallja magát, hiszen azt mondja, nincs túlságosan oda a zsíros vagy túl édes dolgokért, bár előfordul, hogy épp ezeket kívánja. Kedvenc ételei közé tartozik a garnélarák és a grillcsirke friss salátával. Ami pedig a nassolást illeti, olyankor beéri kedvenc gyümölcseivel, egy-két szelet mangóval vagy papayával.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X