Főoldal > AKTUÁLIS > Férjhez ment a veszélyes diétájáról ismert sztár

Férjhez ment a veszélyes diétájáról ismert sztár

diétaházasságsztárveszélyes
0

Írta: and

Még csak 23 éves, de Peaches Geldof immár a második esküvőjét tudhatja maga mögött. A zenész

Még csak 23 éves, de Peaches Geldof immár a második esküvőjét tudhatja maga mögött. A zenész Sir Bob Geldof lánya ugyanis a napokban mondta ki a boldogító igent szerelmének, Thomas Cohennek – méghozzá abban a templomban, ahol 12 évvel ezelőtt elhunyt édesanyját búcsúztatta a család.

Peaches nagy napjának furcsasága nem merült ki ennyiben: egy brit napilap fotóinak tanúsága szerint sem a papnő, sem a család, sem pedig az ifjú pár barátai nem a hagyományos, elegáns viseletben igyekeztek a templom felé, hanem retro ruházatban vettek részt a szertartáson.

A menyasszonyról később a Hello magazinban jelentek meg az első fotók, amelyeken hófehér csipkeruhában, hajában virágkoszorúval, karjában pedig 5 hónapos kisfiával, Astalával pózol szerelme és édesapja között.

Az is jól látszik, hogy Peaches esküvőjére leadta a terhessége alatt felszedett pluszkilókat, sőt, a baba áprilisi születése után már májusban olyan képek jelentek meg róla, melyeken hihetetlenül vékonynak tűnt.

peaches2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A fiatal híresség valószínűleg nem kiegyensúlyozott táplálkozással és sok sétával érte el, hogy ilyen gyorsan leolvadjanak róla a kilók, hiszen az egészséges táplálkozás és a mértékletesség korábban sem tartoztak az erényei közé.

Sőt, nem egy veszélyes diétát kipróbált, melyek közül a legveszélyesebb minden bizonnyal az volt, amikor egy hónapon keresztül csak zöldségleveket fogyasztott, semmi mást. „Veszek néhány zöldséget, leturmixolom őket, és ezt iszom, naponta háromszor. Egy hónapon át csinálom ezt” – árulta el.

„Igazából semmi akaraterőm, de a turmixolással úgy vagyok, hogy amint leadtam azt a plusz 5-10 kilót, amit kell, megint csipszen és sült krumplin fogok élni” – tette hozzá akkoriban Peaches, aki az egy hónapos, igencsak veszélyes diétája során több mint 10 kilótól szabadult meg.

Ezt a fogyókúrát viszont senkinek sem ajánljuk, hiszen szervezetünknek kiegyensúlyozott táplálásra van szüksége, és elegendő kalóriamennyiségre, másképp nem fog megfelelően működni. Ezt pedig lehetetlen elérni, ha az ember csak zöldségekkel, illetve azok levével táplálkozik – arról nem is beszélve, hogy hová lesz így az evés öröme?

Reméljük, ezt Peaches is belátta, és kisfia születése után egy kicsit jobban belegondol majd tettei következményébe. „Egyébként nagyon szeretek enni, szóval megnyugtatnék mindenkit: nem vagyok anorexiás, és egyéb étkezései zavaraim sincsenek” – mondta korábban.

Majd hozzátette: olykor elég nehezen tudja kezelni a hírnév és a magazinok okozta nyomást. „Ha kinyitok egy divatlapot, azok a lányok iszonyú vékonyak, én pedig nem annyira. Tudom, nem kellene hozzájuk hasonlítanom magam, de vannak napok, amikor felébredek, és nagyon rosszul érzem magam a bőrömben” – tette hozzá.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X