Főoldal > AKTUÁLIS > Megváltoztatta az anyaság? Völgyesi Gabival beszélgettünk

Megváltoztatta az anyaság? Völgyesi Gabival beszélgettünk

anyaságbabadiétafutás
0

Írta: and

Völgyesi Gabi párjával és kisfiukkal, Martinnal érkezett a Mamas and Papas második budapesti üzlet&eacute

Völgyesi Gabi párjával és kisfiukkal, Martinnal érkezett a Mamas and Papas második budapesti üzletének megnyitójára. És amíg a papa és a baba elindultak feltérképezni a játékokkal és bébiholmival teli polcokat, a Unique énekesnője örömmel válaszolt a Wellness Cafe kérdéseire.

„Annyiban változott az életem Martin születése után, hogy meg kell szoknom: most már anya is vagyok. De ennél többről van szó, hiszen amellett, hogy anyaszerepben is kell léteznem, szeretném elkerülni ennek néhány vonzatát. Például nem szeretnék kifacsart, fáradt anyuka lenni” – kezdte a beszélgetést Gabi.

Majd hozzátette: neki sokkal szimpatikusabb a fitt és csinos anyai lét, amit próbál  minél több mozgással és helyes táplálkozással elérni. „Igyekszem egészségesen étkezni: sok halat, friss gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztok, emellett rengeteg ásványvizet iszom” – árulta el.

volgyesi2.JPG ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az énekesnő arra is odafigyel, hogy ritkán szerepeljen az étrendjében például krumpli hússal, amit egyébként nagyon szeret, de próbál ehelyett egészségesebb alternatívákat találni. A sültek helyett például remek lehetőséget jelenthet a grillezett csirkemell, a burgonyát vagy a fehér rizst pedig barna rizsre vagy salátára cserélheti.

Gabi a Wellness Cafe-nak elmesélte, hogy nagyon édesszájú: gyengéje a csokoládé. De a túlzott édességfogyasztás ellen megtanult úgy védekezni, hogy nem vásárol csokit, így nem tud rájárni az otthoni készletekre.

A mozgást illetően pedig elmondta, hogy nagyon szeret futni, és most már egyre többet szeretne kijárni. „Aludni viszont nem tudok eleget, amit nehezen bírok, mert a kisfiam születése előtt nyolc órákat aludtam. Most viszont jó, ha este 10-től vagy 11-től reggel 5-ig tudok pihenni, mert Martin mindig felébred hajnal 5 órakor” – mesélte.

Az éjjelente kimaradó alvást Gabi ritkán tudja nap közben pótolni, de ha van egy kis ideje, ledől egy órácskára. „Ezen kívül nagyon szeretem a kávét, és ez kora délután is jól tud esni” – tette hozzá.

Majd elárulta, hogy a párjára, Ádámra is mindig számíthat, aki gondoskodó apukaként kiveszi a részét a gyereknevelésből. „Nagyon jó apa, mert nemcsak odafigyel rá, hanem keresi is Martin társaságát” – mondta.

„A kisfiunkkal töltött idő egyébként mindkettőnket feltölt: eleven, kiegyensúlyozott, vidám baba, akit minden érdekel. Imádom, amikor gurgulázva kacag, vagy megpuszilgathatom a tündéri lábacskáját. Úgy érzem, vele lett teljes az életünk” – árulta el a Wellness Cafe-nak az énekesnő.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X