Főoldal > AKTUÁLIS > Övé a tökéletes test! Kelly Brook alakjára vágynak a diétázók

Övé a tökéletes test! Kelly Brook alakjára vágynak a diétázók

alakdiétasztártest
0

Írta: and

Te is gyakran érezted már úgy, hogy szeretnél vékonyabb lenni, vagy épp vágyakoztál már

Te is gyakran érezted már úgy, hogy szeretnél vékonyabb lenni, vagy épp vágyakoztál már Victoria Beckham vékony alakjához hasonló vonalakra? Eddig mi is azt gondoltuk, hogy a legtöbb fiatal nő erre vágyik, ám egy friss internetes szavazás végeredményét látva rájöttünk, hogy ez mégsem így van.

Az igencsak hízelgő „Miss Body Perfect” címet ugyanis nem Victoria vagy Keira Knightley nyerte el, de még csak nem is a szintén vékony Megan Fox, hanem a nőies idomairól is ismert Kelly Brook.

A 32 éves modell és színésznő ráadásul nem is csak néhány szavazattal diadalmaskodott, hanem tetemes előnnyel landolt a toplista élén: rá voksolt a szavazók negyede, míg a második helyezett Rihannára 14 százalékuk, a harmadik Jennifer Anistonra 10, Cheryl Cole-ra 8, Kim Kardashianre pedig 7.45 százalékuk adta le szavazatát.

kelly2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Victoria Beckhamnek kevesebb, mint a voksok egy százaléka jutott, de focista férje megmentette házuk becsületét: megnyerte a férfiak mezőnyét, George Clooney és Simon Cowell elől begyűjtve a legszexibb férfitestért járó, elismerő címet.

És ha már az elismeréseknél tartunk, bizony Kelly Brook sem most előzte meg a többi csinos sztárhölgyet. 2010 áprilisában egy külföldi magazin olvasói őt kiáltották ki a világ legszexibb nőjévé, és ahogy azt abban az évben a WellnessCafe is megírta, ezt valószínűleg az étrendjéhez és a sporthoz való természetes hozzáállásának is köszönheti.

A csinos sztár ugyanis nem fogyókúrákkal, hanem a rendszeres étkezések, a kiegyensúlyozottság és az egészséges ételek beiktatásával érte el és tartotta meg milliók által irigyelt vonalait.

„Reggelire általában zabkását vagy főtt tojást eszem. A teát és a kávét is nagyon szeretem, ezeket egész nap el tudnám szürcsölni egy-két csokis keksszel, de inkább gyümölcsöket vagy mandulát nassolok, mert próbálok egészségesen élni” – árulta el egy magazinnak adott korábbi interjújában.

Majd hozzátette, hogy sok halat is fogyaszt, ami lehet tonhal vagy sushi, de nagy kedvence a friss lazac is. Télen pedig gyakran kerülnek az asztalára levesek, melyeket ő maga is szívesen elkészít otthon.

„De nemcsak az étkezésre figyelek oda, hanem arra is, hogy gyakran mozogjak. Azt nem tudnám elképzelni, hogy minden nap órákat töltsek az edzőteremben, de azt természetesnek veszem, hogy gyakran kevesebbet edzem. Ahogyan egyre idősebb leszek, úgy válik fontosabbá számomra, hogy mozgással is tegyek az egészségemért és az alakomért” – árulta el.

Kelly egy-egy vörös szőnyeges megjelenés előtt mindig keményebben edz, olyankor súlyzós gyakorlatokkal, hasizom-erősítő gyakorlatokkal, guggolással és kitöréssel, lábemelésekkel és lépcsőzéssel is formálja alakját.

Emellett igyekszik mindig eleget aludni, sok szénsavmentes ásványvizet fogyasztani, és ha teheti, egy-egy kellemes masszázsra is befekszik, ami nemcsak ellazítja, hanem a stressztől is megszabadítja.

A modell korábban a Reebok és a Cirque du Soleil által kitalált Jukari Fit To Fly edzésekkel tartotta formában a testét. A nyújtható övvel végzett mozgásforma szinte minden izmát átmozgatta, emellett pedig a vérkeringésének is jót tett.

Kelly Brook edzéstippje:

„Mindig viselj olyan ruhákat edzésnél, akik nemcsak szépek, hanem kényelmesek is, ezáltal még aktívabban adhatod át magad a mozgás örömének” – nyilatkozta korábban a modell-színésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot

És íme egy kis extra: Kelly fitnesztitkai. Ha kedveled a változatosságot, neked is tetszeni fog!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X