Főoldal > AKTUÁLIS > 30 kilót hízott a népszerű énekesnő

30 kilót hízott a népszerű énekesnő

énekesnőhízáskilószexisztár
0

Írta: and

Töltődj fel vitaminokkal! A híres színésznők, énekesnők, ismert tévés műsorvezetők gyakran nem kimagasl

Töltődj fel vitaminokkal!

A híres színésznők, énekesnők, ismert tévés műsorvezetők gyakran nem kimagasló teljesítményük miatt kerülnek a magazinok érdeklődésének középpontjába, hanem azért, mert látványosan lefogytak, vagy épp felszaladt rájuk néhány kiló.

Christina Aguilera esetében az utóbbiról van szó. Már februárban több külföldi lap megírta, hogy a híres énekesnő 30 kilót szedett fel, amit a világsztár barátai szerint egyértelműen az alkohol, a stressz és az énekesnő felborult napi ritmusa segített elő.

„Éjszaka ivott és bulizott, nappal pedig aludt, így nagyon nehezen lehetett vele beszélni és együtt dolgozni” – nyilatkozta egy közeli ismerőse a sajtónak. Christina nyáron összeszedte magát, és leadta ugyan súlyfeleslege egy részét, de őszre ismét kikerekedett.

christina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A kisgyermekes sztáranyukának egyébként évekkel korábban is meg kellett küzdenie a kilókkal. Nemrég egy interjúban elárulta, hogy már 2002-ben gyorsan felszaladt rá 7-8 kiló, amitől akkor a lemezcége nyomására gyorsan meg is szabadult.

De Christina elmondása szerint mindig is túl vékony volt, és úgy nem érezte jól magát a bőrében. Az élete lemondásokról szólt, amit különösen a családi ünnepek, például karácsony táján viselt nehezen.

És egyszer csak úgy döntött, többé már nem hajlandó lemondásokra csak azért, hogy néhány kilóval kevesebbet mutasson alatta a mérleg: Christina idősebb lett, egyben öntudatosabb is, és nemcsak a karrierjéről, hanem az alakjáról is maga akar dönteni.

„A kiadómnak is megmondtam: egy teltebb nővel dolgoztok együtt. Vegyétek tudomásul, és lendüljetek túl ezen. Ez a test az enyém, és többé nem fogyok le csak azért, hogy bárki is több pénzt keressen ezáltal” – magyarázta egy interjúban.

A sztár alakjának változása megosztja a világot, így rajongótáborát is. Sokan örülnek annak, hogy kedvencük végre nem akar másoknak megfelelni, és bátran vállalja önmagát, mások szerint viszont a probléma inkább az énekesnő öltözködésével van.

Hiszen nem egyszer jelenik meg a nyilvánosság előtt áttetsző anyagokban, túl mély kivágású felsőkben, sőt olykor úgy öltözködve, mintha még mindig 50 kiló lenne. Ezért néhány rajongója azt írja különböző fórumokon, hogy a teste átalakulása után nem ártana, ha a ruhatárában is bekövetkezne már egy nagyobb változás… 

Úgy gondoljuk, hogy néhány kilót biztosan le fog adni a közeljövőben, hiszen új lemezének novemberi megjelenése után turnéra szeretne indulni – a The Voice tehetségkutató amerikai szériáját is ezért hagyja maga mögött néhány hónapra.

A turnék pedig nemcsak sok utazással járnak, hanem táncpróbákkal, kimerítő gyakorlással, fellépésekkel, és olykor rövid ebédszünetekkel is. Ezért kizártnak tartjuk, hogy a világsztáron továbbra is teljes egészében ottmaradna a mostani súlyfelesleg, legyen akármilyen elégedett is teltebb alakjával.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X