Főoldal > AKTUÁLIS > Anorexiás? Rémisztően lefogyott a híres színésznő

Anorexiás? Rémisztően lefogyott a híres színésznő

anorexiafogyássoványsztár
0

Írta: and

A képek nem hazudnak, tartja a mondás. És könnyen lehet, hogy ez Kate Bosworth esetében is igaz, aki a róla k&

A képek nem hazudnak, tartja a mondás. És könnyen lehet, hogy ez Kate Bosworth esetében is igaz, aki a róla készült friss fotók tanúsága szerint talán mégsem figyel annyira egészségére, mint amennyire állítja.

A 29 éves színésznőt október végén csontsoványan kapták lencsevégre, amikor szerelmével, Michael Polish-sal lépett utcára New Orleansban. A sztár apró sortja vékony lábaira irányította a kíváncsi tekinteteket, de pánt nélküli topja sem takarta el csontos mellkasát és kiálló kulcscsontját.

A képek még a sokat látott fotósokat és újságírókat is megdöbbentették. Rajongói mindenesetre remélik, hogy Kate csupán új filmje, a Homefront forgatására fogyott le ennyire, melyben egy drogfüggő lányt alakít Winona Ryder, James Franco és Jason Statham partnereként.

Mások szerint viszont a 165 cm magas világsztár fogyásának hátterében nem áll más, mint a szerelem: csakis az ő Michaeljére tud gondolni, és olyannyira rózsaszínben látja a világot, hogy olykor elfelejt enni.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Márpedig az étkezések nem jó, ha elmaradnak, hiszen nemcsak az anyagcseréje lassulhat le, hanem egy-egy feszített tempójú munkanapon rosszullét is rátörhet, ha szervezete nem kap elég energiát a működéshez.

Megint mások szerint a Sorsdöntő nyár, a Drogtanya és a Superman visszatér című mozik sztárja azért ilyen vékony, mert szándékosan vonja meg magától az ételt. Kate persze tagadja, hogy anorexiával, vagy egyéb táplálkozási zavarokkal küzdene, de azt korábban beismerte, hogy 2006-ban, Orlando Bloommal történt szakítása után nem figyelt oda kellően magára.

„Az egy elég sötét időszak volt az életemben” – ismerte be. Ma viszont már boldog és kiegyensúlyozott, hiszen egy olyan ember van mellette, aki elmondása szerint nemcsak a szereleme, hanem a legjobb barátja és mentora is egy személyben.

Ami pedig a táplálkozást illeti, a színésznő azt mondja, itt is a kiegyensúlyozottságra törekszik. Kate a bio élelmiszerek híve, és minden étkezéshez igyekszik friss zöldséget fogyasztani. Arra odafigyel, hogy lehetőleg ne csak kalóriadús ételekből jusson táplálékhoz, de nem számolja túl szigorúan az elfogyasztott kalóriamennyiségeket.

Kate-nek túlevés ellen is van egy egyszerű tippje: szerinte bármit megehetsz, amit csak megkívánsz, ameddig betartod, hogy nem pakolod púposra a tányérodat. Ha pedig már megtetted, akkor is visszaadhatod a kiszedett óriásadag felét – senki sem fog utálni érte.

Ha pedig valami nagyon magas kalóriatartalmú ételt kívánsz meg, és úgy érzed, nem bírod tovább nélküle, a világsztár szerint nyugodtan ehetsz belőle – pontosan három falatot. Ez elég az ízlelőbimbóidnak, főleg, ha lassan rágva, az ízekre koncentrálva fogyasztod el. 

Kate és a sport

A színésznő alapvetően vékony alkat, az edzésekre tehát nem szán túl sok időt. A Sorsdöntő nyár című filmre viszont 7 kilónyi izmot épített magára, amit naponta 6 órányi edzéssel ért el: négy órát szörfözött, egy órán át súlyzós gyakorlatokat végzett, végül pedig egy órás futás következett, amit a tengerpart homokjában és a vízben végzett.

Ezekkel nemcsak több kalóriát égetett, mintha sík terepen futott volna, hanem állóképességét is javította – hogy a vádlijára és combjaira épített gyönyörű izmokról ne is beszéljünk. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X