Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el a titkait! Így marad gyönyörű és fitt a L’Oréal új arca

Lesd el a titkait! Így marad gyönyörű és fitt a L’Oréal új arca

diétafogyásfogyókúratitok
0

Írta: and

Őszi védelem, kívül-belül Lea Michele nevét eddig te is leginkább a Glee – Sztárok leszünk! c

Őszi védelem, kívül-belül

Lea Michele nevét eddig te is leginkább a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatból ismerhetted, ám a 26 éves színésznő a közelmúltban egy újabb lépést tett afelé, hogy sorozatsztárból igazi ikonná váljon. Néhány nappal ezelőtt ugyanis hivatalossá vált, hogy ő lesz a L’Oréal új arca.

A sugárzó mosolyú Leával a hírek szerint 1 millió dolláros szerződést kötött a kozmetikai óriáscég, és minden bizonnyal nemcsak a Glee miatt esett rá a választásuk, hanem azért is, mert a fiatal színésznő elképesztően motivált és lelkes mindenben, amit csinál.

Emellett a márka nagy rajongója, évek óta örömmel választja a francia cég termékeit, és nemcsak a gálákon, hanem civilben is hihetetlenül csinos. Ezen kívül szuper stílusérzékkel és sokak által irigyelt önbizalommal rendelkezik.

Lea a Wellness Cafe szerint részben csodás alakjának is köszönheti önbizalmát, amiért nemcsak a forgatások előtt tesz sokat, hanem a hétköznapokon is. Bár azt vallja, mindig a teste igényeire figyel, mind a táplálkozásban, mind a sportban, azért megvannak azok az alapvető szabályai, melyeket önmagának állított fel, és amiket rendre betart.

loreal2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A szépség immár évek óta vegetáriánus, és elmondása szerint neki nagyon bevált ez az étrend. Többször is azt nyilatkozta, hogy sokkal fittebbnek és egészségesebbnek érzi magát, mióta hús és tej helyett tofut és szójatejet fogyaszt, de azzal ő is tisztában van, hogy a proteint és a megfelelő vitaminokat pótolnia kell.

A nassolást illetően Lea csupán egy szabályt tart szem előtt: éhségérzetét csoki és chips helyett többnyire egészségesebb alternatívákkal csillapítja a főétkezések közt. „Gyümölcsöket rágcsálok, vagy répát és zellert majszolok humusszal, a diót és a mogyoróféléket viszont nem igazán kedvelem” – árulta el.

Sportolni viszont nagyon szeret, ami lehet egy kis tánc, koreográfia tanulás, vagy a személyi edzőjével, Devon Butlerrel végzett edzőtermi gyakorlatok összessége, például intenzív kardió és medicinlabdás feladatok elegye. De szívesen mozog a szabadban is, imád például túrázni és biciklizni.

A Glee sztárja nagyon harmonikus személyiség, amit a lapok szerint részben a jógának köszönhet. Edzője korábban elárulta, hogy Lea testét és lelkét a hot jóga kapcsolja ki és lazítja el leginkább, amit 38-40 fokra felfűtött teremben végeznek együtt.

A színésznő harmonikus kisugárzásához az utóbbi időben az is biztosan hozzájárul, hogy végre megtalálta a szerelmet: párja szintén a Glee-ből ismert Cory Monteith, akivel Lea elmondása szerint totálisan odavannak egymásért.

Lea Michele 3 szépségtippje:

– „Ne használj túl sok sminket! Ha nem forgatok, gyakran csak szempillaspirált viszek fel, hogy a bőröm tudjon lélegezni.”

– „Legyen egy szuper arckrémed! Ez nemcsak a hidratálás miatt fontos, hanem azért is, mert ragyogóvá teszi a bőröd anélkül, hogy túl sok make upot kellene viselned.”

– „A belső hidratálásról sem szabad megfeledkezni: igyál sok vizet, gyógyteát, zöldség- és gyümölcsleveket!”

Fotó: Profimedia – Red Dot

További titkokért nézd meg ezt a kisfilmet!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X