Főoldal > AKTUÁLIS > Magabiztos szörfös a szexi sorozatsztár

Magabiztos szörfös a szexi sorozatsztár

diétafogyásszínésznő
0

Írta: and

Őszi védelem, kívül-belül Az NCIS: Los Angeles rajongói valószínűleg nemcsak a sorozat izgalmas

Őszi védelem, kívül-belül

Az NCIS: Los Angeles rajongói valószínűleg nemcsak a sorozat izgalmas jeleneteit kedvelték meg, hanem a szenvedélyes Kensi Blye-t alakító Daniela Ruah-t is. A 28 éves színésznő ugyanis játéka mellett szexi mosolyával és tökéletes vonalaival is sokak figyelmét felkeltette.

Legutóbb ráadásul épp olyan jeleneteket forgatott, melyek nem sok férfit hagynak hidegen: Venice Beach-en pattant szörfdeszkára, és testhez simuló szörfös ruhája bizony megdolgoztatta a nézelődők képzeletét…

Daniela viszont látszólag tudomást sem vett arról, hogy mindenki őt bámulja, csak a jelenetekre koncentrált. Méghozzá remekül: hamar bebizonyította a stábtagok, fotósok és bámészkodók előtt, hogy szörfösként is épp olyan belevaló, mint színésznőként.

A portugál származású sztárról utólag mindenki azt mesélte, jól látszott rajta, hogy nem először próbálta ki sokak kedvenc vízi sportját, hiszen ügyesen és elképesztő rutinnal szelte a hullámokat.

daniela2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 28 éves színésznő egyébként nemcsak a szörfözés szerelmese, hanem úgy általában a vízé és a vízparté. Daniela szívesen kocog a parton, és boldogan veti magát a habok közé egy jó kis úszásra, ha épp kedve van, és ideje is engedi.

A sorozat viszont teljesen másféle edzést követel meg tőle: rendszeresen jár konditerembe, ahol már eléggé elmélyült a harcművészetek tudományában. Emellett rendszeresen kardiózik és súlyzós edzéseket is végez.

A táplálkozást illetően igyekszik a rendszerességre odafigyelni, és próbál minden főétkezést betartani, melyek során egészséges élteket szed a tányérjára. Ha viszont olykor pizzához vagy hamburgerhez volna kedve, nem muszáj azonnal visszavonulót fújnia, hiszen vékony alkata miatt gyakorlatilag bármit megehet.

„A problémám nem is a kilókkal van, hanem épp azzal, hogy nehezen tudok hízni, de a fogyás könnyen megy. 2006-ban például elég ijesztően néztem ki, amikor táncpartneremmel Portugáliában megnyertük a Szombat esti láz ottani megfelelőjét” – nyilatkozta.

„Elképesztően vékony voltam akkoriban. Nem szándékosan fogytam le annyira, egyszerűen csak úgy jött össze a dolog, de nagyon utáltam. Mindig is sovány voltam, kislányként valósággal csont és bőr, szóval már elég korán kifejlődött bennem az ’utálok ilyen vékony lenni’ mentalitás” – árulta el az NCIS: Los Angeles 177 cm magas sztárja.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X