Főoldal > AKTUÁLIS > Szerinted szexi? Keira Knightley durva címlappal sokkolta a világot

Szerinted szexi? Keira Knightley durva címlappal sokkolta a világot

anorexiadiétafogyásszerelemsztár
0

Írta: and

Megosztja a világot az egyik neves külföldi magazin címlapfotója. Akiknek tetszik, azok imádják a mer&

Megosztja a világot az egyik neves külföldi magazin címlapfotója. Akiknek tetszik, azok imádják a merészségét, színeit, és persze a címlaplányt, Keira Knightley-t, az ellentábor viszont hetek óta háborog a borító miatt. 

A legtöbben azt kifogásolják, hogy a képben semmi természetesség nincs, ahogyan a színésznő kinézetében sem: Keira ugyanis szőkén állt modellt a képhez, és talán valamilyen zöld szűrőnek köszönhetően haja is zöldes árnyalatú lett, amitől az egész címlap futurisztikus jelleget ölt.

Sokan a styling ellen is háborognak, pedig a világsztárt luxustermékekbe öltöztették: a jeles alkalomra egy fényes tweedkabátot kapott a Chaneltől, amihez egy pár fehérarany fülbevalót viselt, melyben apró gyémántok és rubinok is megcsillannak.

Másoktól viszont még mindig Keira vékony alakja kapta a legtöbb kritikát, ugyanis – mint arról korábban a Wellness Cafe is írt már – a színésznőt gyakran éri az a vád, hogy étkezési zavarokkal küzd, egész pontosan anorexiás.

keira2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 27 éves híresség viszont tagadja ezeket a pletykákat, és elmondása szerint csak azért ilyen vékony, mert alapvetően ilyen alkat. Sőt, egyszer azt találta mondani a kamerák előtt, hogy örülne néhány pluszkilónak, mert szívesen lenne teltebb, mint amilyen most.

A színésznő mamája pedig azt nyilatkozta a sajtónak, hogy lánya hiába is álmodik nőiesebb idomokról, nem tud hízni. „Elképesztő, hogy mennyit eszik. Bármiből fogyaszthat, amit csak megkíván, mégsem maradnak rajta pluszkilók” – mondta a sztár anyukája.

Keira egyébként nemcsak arra igyekszik odafigyelni, hogy döntően egészséges és finom ételek kerüljenek a tányérjára, hanem otthon ő maga is szeretne elmélyedni a konyhaművészetekben – több-kevesebb sikerrel.

„Borzalmas szakács vagyok. Jó, ha egyféle ételt össze tudok ütni. De még az is úgy sikerül, hogy ha ennél belőle, biztosan ételmérgezés volna a vége. Ezért is kérek néhány olyan szakácskönyvet a Jézuskától, amelyekben könnyen elkészíthető receptek vannak” – nyilatkozta egy internetes oldal munkatársának.

Az edzőteremben viszont szemmel láthatóan remekül feltalálja magát: a szexi világsztár vékony, izmos karjait látva szinte biztos, hogy súlyzós edzésekkel, fekvőtámaszokkal, esetleg medicinlabdás gyakorlatokkal formálta ilyenre bicepszét.

Hasizmait pedig felülésekkel alakította látványossá. De bármilyen lelkesen jár is edzeni, az nagyon fontos számára, hogy ne ugyanazokat a gyakorlatokat kelljen ismételgetnie, tehát a sport ne váljon rutinná, majd kényszerré. Ezért beszerzett egy gimnasztikai labdát, amin a padlón végzett gyakorlatok után szintén lelkesen csinálja a felüléseket, és szívesen edz bordásfalnál is.

Keira szépségtippje

A 27 éves sztárnak saját bevallása szerint három szépségtippje van. Az első, hogy megtalálta a tökéletes arckrémet, amibe olykor egy kis önbarnítót is kever a természetes ragyogásért. A másik kettőt pedig te is kitalálhatod: igen, Keira is a boldogság és a szerelem szépítő hatásaira esküszik.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Készítsd el te is Keira szuperszexi sminkjét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X