Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper vonalait a sorozatsztár

Így őrzi szuper vonalait a sorozatsztár

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Everwood, Testvérek, Ben Hur című minisorozat, Fekete bárány, A kör 2, Elátkozott szerelem… csak n&

Everwood, Testvérek, Ben Hur című minisorozat, Fekete bárány, A kör 2, Elátkozott szerelem… csak néhány azon produkciók közül, melyekből Emily VanCamp számodra is ismerős lehet.

De ha ezekben nem is, az M1-en futó Bosszú című sorozatban talán láthattad őt. Ennek a szériának köszönhetően nemcsak alakításával, hanem szexi külsejével is számos rajongót szerzett magának, és persze sokan tudni szeretnék, mit tesz csodás alakja megőrzése érdekében.

A 26 éves színésznő egyik titka valószínűleg az, hogy mindig mozgásban van. Spanyol órára siet, vagy táncolni, vagy épp a sztáredző Lalo Fuentesszel találkozik, aki a híresség elmondása szerint az edzések új dimenzióját tárta fel előtte.

„Mindig is szerettem a jógát és a Pilatest, de Lalóval teljesen más típusú a mozgás. A szárazföldön végezhető mozgásformákat vízi edzésekkel keverjük, ami remek összeállítás a testem számára. Ezekkel a gyakorlatokkal nagyon gyorsan formába lendülök akkor is, ha egy-egy megjelenés előtt nagyon szorít az idő” – árulta el a sztár egy korábbi interjú során.

emily2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Edzője elmondása szerint Emily mindent belead az edzéseken. A forgatási napoktól függően heti három-négy alkalommal találkoznak, alkalmanként 60-75 percre, és ezeken a bő egyórás tréningeken a gyakorlatok felét végzik vízben.

„A Pilates-gyakorlatok és a fekvőtámaszok mellett több saját testsúllyal végezhető feladat szerepel az edzéstervünkben, de például guggolásokat és kitöréseket nem csinálunk. A gyakorlatok összeállítását és a sorrendet időnként megváltoztatjuk, hogy az edzések ne legyenek unalmasak” – mondta Lalo Fuentes.

Emily táplálkozásában pedig a sztáredző szerint csupán arra kell figyelni, hogy rendszeres étkezéseken jusson sovány proteinhez, hasznos zsírokhoz és szénhidrátokhoz, valamint sok vashoz. Emellett a sztár a mértékletességről sem feledkezhet meg, ami Lalo szerint az egészséges étrend másik alapja.

A 173 cm magas sztár egyébként sem az étrendje, sem a sok sport ellen nem tiltakozik, hiszen mindig is odafigyelt a külsejére, és örökmozgó típusnak született. „A mozgás az életem. Legjobban talán táncolni szeretek, hiszen egész életemben ezt csináltam: jazz, hip-hop, balett… számos stílusban kipróbáltam magam. Egyszer remélem, egy musicalben is szerepelhetek majd” – árulta el egy interjúban Emily.

Emily VanCamp karácsonya

Tavaly a Bosszú című sorozat forgatásán karácsonyi karaoke partival készültek az ünnepekre, de Emily idén valószínűleg egy kicsit több nyugalomra és kikapcsolódásra vágyik. Ami pedig az ajándékokat illeti, a sztár nem a tárgyakra helyezi a hangsúlyt. „Ha bármit kívánhatnék, egy dolgot kérnék: nagyon szeretnék Audrey Hepburnnel találkozni, ő a példaképem” – nyilatkozta korábban a színésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X