Főoldal > AKTUÁLIS > 21 éves sráccal bújt ágyba a 44 éves színésznő!

21 éves sráccal bújt ágyba a 44 éves színésznő!

sztártáplálkozás
0

Írta: and

Egyesek csodálják a bátorságát, mások csodálkoznak, hogy egyáltalán elvállalta &

Egyesek csodálják a bátorságát, mások csodálkoznak, hogy egyáltalán elvállalta új szerepét. Naomi Watts ugyanis egy olyan filmben lesz látható, ami már most, hetekkel a bemutató előtt megosztja a közönséget.

A nézők egy részének felháborodását a Two Mothers című mozi sztorija váltja ki: két olyan nőről szól, akiket életre szóló barátság köt össze, és még valami más is, ugyanis egymás fiaival bonyolódnak szeretői viszonyba.

A 44 éves színésznő tehát egy olyan asszonyt játszik, aki legjobb barátnője huszonéves fiával kerül intim kapcsolatba. A filmből kiszivárgott első fotók tanúsága szerint Naomi és 21 éves, ausztrál partnere, James Frecheville a szenvedély mellett gyengéd érzéseket is megjelenít a filmben, melyet a 2013 januárjában megrendezésre kerülő Sundance Filmfesztiválon mutatnak majd be.

És bár a színésznő azt állítja, néhanapján közel áll ahhoz, hogy plasztikáztasson, film rendezője, Anne Fontaine erről hallani sem akart. „Vannak napok, amikor 100 évesnek érzem magam, és egy hajszál választ el attól, hogy csináltassak valami az arcommal. De Anne arra kért, ez eszembe se jusson. Mert hogyan tudnék olyan furcsa arccal játszani? Ez mindennap eszembe jut” – árulta el egy brit lapnak.

naomi2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A sztár egyébként az alakja megőrzésében is a természetességre esküszik. Bár gyermekei, az 5 éves Sasha és a 4 éves Sammy születése után többféle diétát is kipróbált, sőt, a második gyerkőc érkezése után egy rövid ideig csak napi 500 kalóriát fogyasztott, manapság már sokkal inkább a kiegyensúlyozott táplálkozással és a rendszeres mozgással őrzi vékony alakját.

Naomi egy interjúban elárulta, hogy a mértékletesség híve: nagyon szereti a kenyeret, a pizzát és az édességeket, de ezeket nem fogyaszthatja minden étkezéskor. „De vannak napok, amikor igenis tésztát eszem ebédre, és egy-két kocka csokoládét is bekapok utána” – vallotta be.

Majd hozzátette, nagyon szeret főzni, ami nemcsak azért jelent számára jó megoldást, mert mindig tudja, milyen alapanyagok kerülnek kedvenc ételeibe, hanem azért is, mert látja, mit tesz gyermekei elé a családi asztalra.

„A fiaim imádják a halat és a csirkét zöldségekkel. Ha pedig nassolásról van szó, velem együtt falják a diót, a mogyorót és a friss gyümölcsöket” – mesélte, hozzátéve, hogy igyekszik minden nap sok vizet és zöld teát is fogyasztani.

Ami pedig a rendszeres sportot illeti, a színésznő egyik kedvenc mozgásformája a Pilates, amit kardió gyakorlatokkal egészít ki. Emellett a szabadban is nagyon szeret mozogni, amit még hatékonyabb számára, ha elkíséri edzőpartnere: a férje, Liev Scheiber, akivel a kocogás vagy a biciklizés is sokkal élvezetesebb számára.

Naomi karácsonya

A csinos színésznő szeret elvonulni a világ szeme elől, és a gyerekeivel horgászni, rákászni vagy csak a tengerparton lazítani. Ezért valószínű, hogy az ünnepeket is hasonlóan tölti családjával.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X