Főoldal > AKTUÁLIS > Kihívó fotósorozaton pózol Cameron Diaz

Kihívó fotósorozaton pózol Cameron Diaz

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Harisnyakötő, combfix, magas sarkú csizma, bőrszerkó és szexi fehérnemű. Nagyjából ezeket a

Harisnyakötő, combfix, magas sarkú csizma, bőrszerkó és szexi fehérnemű. Nagyjából ezeket a ruhadarabokat viselte Cameron Diaz a közelmúltban egy fotózáson, és a képek láttán bizony nemcsak a fiúk, hanem a lányok álla is leesett.

A szőke világsztárt ugyanis rég láthattuk ennyire szexinek, kihívónak és öntudatosnak: Cameron a barátai szerint is sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint például a húszas éveiben, és ugyanúgy megbékélt a testével, mint például az öregedéssel.

Sőt, nemrég azt nyilatkozta, hogy ezt a folyamatot a legjobb dolognak tartja, ami csak vele történt. „Életemben először tökéletesen elégedett és hálás vagyok, amit az öregedésnek köszönhetek” – nyilatkozta a színésznő, aki augusztusban töltötte be 40. életévét.

Majd hozzátette, úgy érzi, most sokkal többre képes, mint korábban – fizikálisan is sokkal jobb formában van, mint mondjuk 25 évesen volt. Ezt valószínűleg nagyban köszönheti egészséges életmódjának, melybe az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres edzés is beletartozik.

cameron4.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Cameronról nem túlzás azt állítani, hogy Hollywood egyik legsportosabb színésznője, hiszen imád kocogni, úszni, szörfözni, de az edzőtermi gyakorlatokat is örömmel és rendszeresen végzi. Ha pedig egy-egy filmszerepre készül, ezekre még jobban odafigyel.

Az edzőteremben rendszerint izmos karjait, hasizmait és milliók által irigyelt lábait tökéletesíti. Sokak szerint ebben fontos szerep jut az intenzív erősítő- és kardió-gyakorlatoknak, illetve a híresség egyik kedvenc mozgásformájának, a Pilatesnek is.

A színésznő manapság már arra is ügyel, hogy mi kerül a tányérjára, azonban nemrég egy interjúban bevallotta, ez nem volt mindig így: korábban gyakran fogyasztott gyorséttermi kosztot és sört, ha épp ahhoz volt kedve.

„Manapság már nem eszem sült kajákat, ehelyett tudatosan étkezem – mondta a szőke világsztár, majd hozzátette – megfelelően kell táplálni a testünket, és mindig észben kell tartani, mi a legjobb nekünk.”

A híresség ennek jegyében általában sovány húst fogyaszt, például csirkemellet vagy halat, de nem veti meg a rákot, vagy a steaket sem. A fehér ételeket viszont kerüli, így ritkán kerül a tányérjára tészta, kenyér vagy kristálycukorral készült eledel.

„Imádom a citromos fokhagymás csirkét brokkolival, mert nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. De olykor szívesen eszem sertésbőrkét is. Tudom, nem a legdiétásabb nasi a világon, de egyszerűen imádom” – tette hozzá.

Cameron Diaz karácsonya

A színésznő számára a karácsony egyet jelent azzal, hogy az egész éves hajtás után lelassul, kipiheni magát, és végre a családjával lehet. De őt ismerve ilyenkor sem fog tortát aprósütivel falni, illetve nem feledkezik majd meg a mozgásról sem…

Fotó: Profimedia – Red Dot, celebuzz.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X