Főoldal > AKTUÁLIS > Megmutatta nőies idomait a terhes modell

Megmutatta nőies idomait a terhes modell

sztártáplálkozás
0

Írta: and

A sztárvilágban gyakran előfordul, hogy egy-egy modell, színésznő vagy műsorvezetőnő úgy dönt, megszabadul ruh

A sztárvilágban gyakran előfordul, hogy egy-egy modell, színésznő vagy műsorvezetőnő úgy dönt, megszabadul ruháitól néhány erotikus képkocka kedvéért. Sokak meztelenkedésére már nem is kapjuk fel a fejünket, ám ha valaki várandósan dönt úgy, hogy megmutatja magát, annak általában szentelünk némi figyelmet.

Így van ez a holland szupermodell, Lara Stone esetében is, aki – nem sokkal azután, hogy férjével, a brit komikus David Walliamsszel bejelentették, családjuk jövőre bővül – egy szexi és provokatív fotósorozathoz állt modellt.

A sztárt az egyik külföldi magazin téli kiadásának fotózta a népszerű fényképész páros, Daniele Duella és Iango Henzi. A rajongók persze az interneten gyorsan megtalálták a képeket, melyeken nemcsak Lara fedetlen kebleit láthatták, hanem azt is, hogy néhány fotón alsóneműt sem visel.

Aki pedig azt várta, hogy a fotókon majd láthatja Lara babapocakját, az tévedett, ugyanis domborodó pocaknak vagy pluszkilóknak egyelőre nyomuk sincs. A modell a hírek szerint terhessége korai szakaszában van, így ez talán nem is olyan meglepő.

lara5.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Rajongói aggódnak, hogy várandósan is dolgozik, de a híres modell mosolya és ragyogó külseje sokakat meggyőzött arról, hogy nem kell őt félteni: kiegyensúlyozottan és boldogan várja első gyermeke születését.

És bár korábban sok kritika érte, mert nem szabályos szépségként, illetve nem a legvékonyabb modellként futott be fényes karriert, a 29 éves sztárkismama ma már nem aggódik külseje miatt.

„Régen mindent megtettem azért, hogy minél soványabb legyek a siker érdekében: koplaltam, rászoktam a fogyasztó tablettákra és az alkoholra is. De beláttam, hogy tartós eredményeket csak akkor érhetek el, ha egészséges és boldog is vagyok” – nyilatkozta korábban.

Ennek érdekében élete részévé tette a rendszeres sportot, és egészségesen kezdett étkezni. Napi 1400 kalóriát fogyasztott, és elsősorban sovány húsfélék, saláták, friss zöldségek, gyümölcsök kerültek a tányérjára.

Ezt az étrendet várandósan valószínűleg nem fogja túl szigorúan betartani, hiszen egyrészt aktív kismamaként több energiára van szüksége, másrészt pedig mindent szeretne megadni a születendő kisbabájának.

Holland lányként Lara odavan a sajtokért, de szívesen kényezteti magát pudinggal is. Sok híres szépséghez hasonlóan ő is azt az elvet vallja, hogy a hangsúly ne a megvonáson, hanem a mértékletességen legyen.

Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, a szupermodell kedvenc mozgásformája a jóga, amit valószínűleg várandósan sem hagy abba, illetve jövőre, a szülés után is minden bizonnyal folytatni fog.

Lara Stone karácsonya

A híresség adventi készülődése és karácsonya a babavárás jegyében telik, és férjével valószínűleg szenteste is arról fognak beszélgetni, hogy jövő ilyenkor már hárman várják a Jézuskát… 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X