Főoldal > AKTUÁLIS > Túl mélyen dekoltált ruhát viselt a színésznő

Túl mélyen dekoltált ruhát viselt a színésznő

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

A különböző díjátadó gálák gyakran nemcsak arról szólnak, melyik sztár milyen

A különböző díjátadó gálák gyakran nemcsak arról szólnak, melyik sztár milyen elismerésben részesül, hanem arról is, hogy ki milyen szédületes ruhakölteményben jelenik meg az egyes eseményeken.

Ezt Andrea Riseborough is tudja, akit színésznőként többek közt a Party Animals, vagy Az ördög szeretője című sorozatokból ismerhetünk. A 31 éves sztárt legutóbb a brit Independent Film Awards díjátadó gálán kapták lencsevégre, ahol nemcsak a legjobb színésznőnek járó díjat zsebelte be a Shadow Dancer című moziban nyújtott alakításáért, hanem a legtöbb elismerő pillantást is.

Andrea ugyanis elég mély kivágású fekete estélyiben érkezett az eseményre, amit mégis nagyon elegánsan viselt – mindössze egy Fabergé aranylánccal és egy klasszikus sminkkel egészítette ki szexi szerelését.

Mi tagadás, egész este őt nézték a meghívottak, de a fotósok kamerái is folyton őt keresték. A sztár viszont nem érezte magát kellemetlenül a pillantások és vakuvillanások kereszttüzében, sőt, magabiztosan pózolt, és örült az őt övező érdeklődésnek.

andrea2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Persze nemcsak vonzó külsejének köszönhetően szeretne karriert csinálni. Korábban többször is hangsúlyozta, mennyire szereti a munkáját, illetve arról is mesélt már a lapoknak, milyen hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy olyan kollégákkal dolgozhat együtt, mint például Madonnával, a W.E. című mozi kapcsán.

Andreára sokan mondják, hogy harmonikus jelenség, amit elmondása szerint szerelmeinek köszönhet – párjának és a munkájának. „Szeretem a hivatásomat, és imádok keményen dolgozni. Anyagias világunkban úgy érzem, hihetetlen szerencse, ha valaki az álmait élheti, és ebből pénzt is keres” – árulta el.

A híresség igyekszik odafigyelni vékony alakjára, ami számára elsősorban kiegyensúlyozott táplálkozást jelent. Emellett ügyel arra, hogy az egészségtelenebb ételeket mással helyettesítse – egy interjú alatt például sült alma helyett avokádószeleteket rágcsált.

A mozgást illetően pedig folyton változatosságra törekszik. Szeret túrázni, de kipróbálta a vízi aerobikot is, hiszen számára a lényeg nemcsak az, hogy a teste igényeinek megfelelően sportolhasson, hanem az is, hogy messziről elkerülje az edzések monotonitását. 

Andrea karácsonya

A színésznő imádja megfigyelni az embereket, ezért valószínűleg idén is ő maga intézi a karácsonyi bevásárlást. „Ezért sokan azt hiszik, megőrültem, de nagyon szeretek odakint mászkálni. Azért figyelem az embereket, hogy aztán reflektálhassak a viselkedésükre” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X