Főoldal > AKTUÁLIS > Váratlan nehézségekkel szembesült a kisgyerekes sztáranyuka

Váratlan nehézségekkel szembesült a kisgyerekes sztáranyuka

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Talán te is azt gondolod néha, hogy a sztároknak nagyon könnyű, hiszen ha babát vállalnak, a szülé

Talán te is azt gondolod néha, hogy a sztároknak nagyon könnyű, hiszen ha babát vállalnak, a szülés után szinte azonnal visszanyerik korábbi alakjukat, és dolgozni is megdöbbentően hamar vissza tudnak menni.

Selma Blair viszont úgy gondolja, ez nem megy mindenkinek ilyen gyorsan és könnyedén: legyen bármilyen híres és jómódú az illető sztármami, a színésznő szerint azért mindenkinek megvannak a maga gondjai, melyekkel ő is szembesült.

Nemrég egy interjúban kifejtette, hogy másfél éves kisfia, Arthur születése után sokat bajlódott azzal, hogyan találhatná meg az egyensúlyt színésznői és anyai kötelezettségei mellett úgy, hogy még önmagára is maradjon egy kis ideje.

„Nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz. Ráadásul, miután a munkámban száz százalékon pörgök, hazaérve sem tudtam soha kialudni magam, mert a kisfiam sokszor már hajnali 3-kor ébren van. Nyolc hónapos korában felállt, és gyorsan megtanult járni is, szóval méltán nevezhetem aktív kisbabának” – árulta el.

selma2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 40 éves színésznő számára a nehézségek mellett persze csodás perceket is tartogat az anyaság: kisfiát élete legszebb ajándékának tartja, és szó szerint rajong a csöppségért. Emellett lassan megtanulta, hogy másokat is be kell vonnia az életébe segítőként, ha boldog anyuka akar maradni.

„A munkám mellett az is biztosítja számomra a kiegyensúlyozottságot, hogy néha másokra hagyom a fiamat. Ilyenkor mindig rosszul érzem magam, de csak egy pillanatig, mert ez mindkettőnknek jót tesz. És még jó példát is mutatok Arthurnak, hiszen a kemény munka becsületére szeretném őt nevelni” – mondta.

A sztár egyébként akkor is egy barátnőjére bízta Arthurt, amikor a napokban a Los Angeles-i Studio City-nél egy állatsimogatóba látogattak. Egy ideig persze kisfiával etette a kecskéket, de aztán elszaladt kukoricáért és üdítőért, amiket élvezettel fogyasztott.

Bár a szülés után Selma gyorsan visszatért alacsonyabb szénhidráttartalmú diétájához, ezt láthatóan nem veszi túl komolyan. Azt viszont szigorúan betartja, hogy minél kevesebb fehér étel kerüljön a tányérjára, mint például a kenyér és a tészta. Cukrot pedig egyáltalán nem fogyaszt.

Sokan kíváncsiak arra is, hogy a sztáranyuka hogyan fogyott le a szülés után ilyen gyorsan és látványosan. Nos, egy internetes oldal szerint Selma titka a power walkingban rejlik. Ez a mozgásforma tulajdonképpen intenzív gyaloglást jelent, melynek során lendületesen haladunk előre, kar-, láb- és fenékizmaink összehangolt munkájának köszönhetően.

Az edzés javasolt időtartama 45-90 perc, hatékonysága pedig tényleg elképesztő: akár 500-600 kalóriát is elégethetünk egy óra power walking alatt! Emellett feltölt energiával, de a gerincünk és az ízületeink számára sem jelent nagyobb megterhelést.

Selma Blair karácsonya

A színésznő már alig várja a karácsonyt, amikor egy kicsit csendben, nyugalomban pihenhet kisfiával, aki biztosan sok szép játékot kap majd a Jézuskától. „Arthur a mindenem, miért ne kényeztetném, ahogyan csak tudom?” – mondta korábban a csinos sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X